Profimedia, Mega Agency
Neustrašiva odluka

Britney Spears želi izbjeći novi slom: Zbog novog životnog udarca, napravila je hrabar potez

Pjevačica ponovno prolazi kroz životnu dramu, ali ovog puta je sama prepoznala da joj je potrebna pomoć i prijavila se na rehabilitaciju, za razliku od situacije prije više od 10 godina i vrlo javnog živčanog sloma koji je proživjela.

Pjevačica Britney Spears (37) otišla je na odjel psihijatrije na 30-dnevni tretman nakon što se suočava s novom teškom dramom u životu. Naime, njezin otac Jamie Spears našao se u bitci za život. U kratkom razdoblju dva puta je završio na operacijskom stolu, a zbog problema tijekom zahvata njegov oporavak je postao još teži, što je dodatno opteretilo slavnu pjevačicu. Naime, njoj je otac njezin najpouzdaniji oslonac još otkako je doživjela živčani slom 2007. i on je preuzeo brigu o njoj, njezinoj karijeri, ali i djeci.

EXCLUSIVE: Britney Spears and her boyfriend Sam Asghari out and about.
08 Dec 2018, Image: 401460901, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Da joj je cijela situacija teško pala pokazala je kada je u siječnju ove godine otkazala nastupe u Las Vegasu zbog očevih zdravstvenih problema.

'Jako mi je teško ovo reći, ali moram otkazati svoje nastupe. Veselila sam se showu "Britney: Domination" pa mi ta odluka slama srce, no sada je razdoblje kada moram staviti obitelj na prvo mjesto. Prije nekoliko mjeseci umalo sam ostala bez oca. Iznimno sam zahvalna što je ostao živ, no njegov oporavak će biti težak. Moram se posvetiti sebi kako bi imala dovoljno snage da mu pomognem. Hvala vam za pozitivne vibre i molitve.', poručila je tada Britney, a sada je sa svojim obožavateljima podijelila i odluku na odlazi na rehabilitaciju.

'Zaljubite se u naviku da brinete o sebe, svom umu, tijelu i duhu. Svi nekada trebamo uzeti vrijeme za sebe', poručila je pjevačica koja će idućih 30 dana provesti u centru za rehabilitaciju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Linker
19. travanj 2024 05:22