potpuno neočekivano

Britney Spears opet šokirala obožavatelje: Svi se pitaju zašto je to učinila

Iako je njezin Twitter profil još aktivan, pjevačica je izbrisala Instagram račun na kojem je posljednjih mjeseci objavljivala golišave fotografije.

Nakon što se konačno riješila skrbništva pod kojim je bila 13 godina i nije mogla odlučivati o svom životu, pjevačica Britney Spears kao da se ponovno rodila. Počela je raditi sve ono što prije nije smjela, između ostalog i objavljivati golišave fotografije na društvenim mrežama, no posljednjih njezin potez sve je šokirao.

Naime, Britney je izbrisala svoj Instagram račun, što je potpuno zbunilo njezine obožavatelje koji je godinama prate i podržavaju, a imali su i prste u njezinu oslobođenju od skrbništva. Profil pop zvijezde od jučer se ne može naći na Instagramu, što je vrlo čudno jer je ipak zadržala Twitter profil koji je i dalje aktivan.

image

Britney je bila vrlo aktivna na Instagramu, no očito je odlučila uzeti pauzu.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Međutim, na njemu nije objavila ništa novo otkako je progovorila protiv svoje sestre Jamie Lynn u objavi objavljenoj 15. siječnja. Obožavatelji su je na toj platformi panično ispitivali što joj se dogodilo s Instagram profilom, no ona im nije odgovorila.

Čitajte i: Britney Spears nastavlja s obračunima: Sad shvaća u čemu je njena majka griješila

Britney se nedavno obrušila i na oba svoja roditelja, oca Jamieja, pod čijim je bila skrništvom i majku Lynne. "Danas sam shvatila da se moja mama trebala plašiti mog oca u životu! Ili se barem pokušati brinuti. Naučila sam biti poput nje... Ne znam taj način, tvoj slatki - kojeg se tata nikad ne boji - zar ne mama? Kad se mame prave da su njihove kćeri, moj cijeli život...", napisala je na Instagramu.

image

Britney Spears i zaručnik Sam Asghari.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Britney će detalje o svom životu i mučnih 13 godina skrbništva opisati u knjizi za koju je navodno dobila oko 15 milijuna dolara. Njezina knjiga će doći nakon knjige njezine sestre Jamie Lynn Spears koju je objavila početkom godine.

"Nacionalni bestseler? Glupost! Vrijeme objavljivanja tvoje knjige uistinu je nevjerojatan Jamie Lynn, posebice u svjetlu činjenice da nitko na svijetu nema pojma što ste mi učinili. A sada i ti tvrdiš da nisi imala pojma, a to su besramne laži", napisala je Britney sestri.

Čitajte i: Njezin život je tužna priča, a za ‘golu istinu‘ u prvom licu čekaju je milijuni!

Linker
20. travanj 2024 02:01