Nema mira

Britney Spears nastavlja s obračunima: Sad shvaća u čemu je njena majka griješila

Nekadašnja pop zvijezda posljednjih 13 godina provela je pod skrbništvom oca, bila ograničene slobode i nemoćna raspolagati vlastitim novcem. Np, nakon što je sud u rujnu 2021. odlučio ukinuti Jamijevo upravljanje njenim životom, Brit ne prestaje s javnim obračunima s ostatkom obitelji.

Britney Spears ponovno se obrušila na oba svoja roditelja. Pjevačica je, naime, na društveni mrežama objavila poruku ispisanu dječjim rukopisom u kojem se "hrabri" otac boji majke. No u vlastitom komentaru nekadašnja pop-senzacija nije štedjela oca Jamieja i majku Lynne Spears.

"Danas sam shvatila da se moja mama trebala plašiti mog oca u životu! Ili se barem pokušati brinuti. Naučila sam biti poput nje... Ne znam taj način, tvoj slatki - kojeg se tata nikad ne boji - zar ne mama? Kad se mame prave da su njihove kćeri, moj cijeli život..." u dosta nepovezanoj poruci napisala je Britney.

Poruku prepunu emojija, velikih slova i uskličnika završila je mišlju kako bi u životu trebalo biti baš kao što je dijete iz poruke napisalo. Otkako je sud ukinuo skrbništvo nad 40-godišnjom pjevačicom ona je pokrenula pravu lavinu verbalnih okršaja s članovima svoje obitelji. Najviše im zamjera način na koji su je tretirali tijekom 13 godina koje je provela pod očevim skrbništvom.

Čitajte i: Tuđa sreća boli je više od vlastite nesreće: Nema primirja u obiteljskom ratu Britney i Jamie Lynn Spears

Piše i memoare

Britney će navodno sve detalje iz svog života, karijere i obitelji objaviti u knjizi, za koju je navodno dobila 15 milijuna dolara. U američkim medijima procurile su informacije insajdera koji kažu da pjevačica neće ništa skrivati. A to uključuje i njen odnos prepun svađa sa sestrom Jamie Lynn Spears, koja je pak u svojim memoarima Things I Should Have Said, iznijela neke šokantne tvrdnje o starijoj sestri.

image

Britney Spears s partnerom Samom Asgharijem.

MEGA/PROFIMEDIA

"Britney se osjeća ekstremno izdano od Jamie Lynn, kao što je to i javno izrazila. U knjizi će napisati da bez nje, Jamie Lynn nikad ne bi imala karijeru", kazao je tajni izvor. Ugovor za izdavanje knjige, težak čak 15 milijuna dolara Britney je zaključila nakon knjige njene sestre, ali pjevačica tvrdi da to jedno s drugim nema veze.

Jamie Lynn Spears memoare je objavila početkom godine i time samo još više potkopala ionako narušene odnose u obitelji. "Nacionalni bestseler? Glupost! Vrijeme objavljivanja tvoje knjige uistinu je nevjerojatan Jamie Lynn, posebice u svjetlu činjenice da nitko na svijetu nema pojma što ste mi učinili. A sada i ti tvrdiš da nisi imala pojma, a to su besramne laži", napisala je u svom statusu na društvenim mrežama Britney Spears koja mlađu sestru optužuje za zloporabu njezina imena i slave kako bi prodala koji primjerak više.

Linker
18. travanj 2024 10:08