BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
BITKA ZA SLOBODU

Britney Spears ispričala se i poručila javnosti: ‘Samo želim svoj život natrag, dosta je. Želim tužiti svoju obitelj‘

Nakon duge šutnje i konačnog svjedočenja na sudu, američka pop zvijezda Britney Spears odlučila je zauvijek prekinuti šutnju i krenuti u pravu bitku za svoja prava!

Nakon duge šutnje i konačnog svjedočenja na sudu, američka pop zvijezda Britney Spears odlučila je zauvijek prekinuti šutnju i krenuti u pravu bitku za svoja prava!

Nakon svjedočenja protiv oca, Britney Spears se putem Instagrama obratila svojim pratiteljima ispričavajući se što je skrivala istinu.

"Želim vam otkriti malu tajnu. Vjerujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama, činilo se da je moj život prilično savršen. Mislim da je to nešto čemu svi težimo! To je bila jedna od najboljih osobina moje majke. Bez obzira na to koliko je bio loš dan kad sam bila mlađa, zbog mene i moje braće i sestara uvijek se pretvarala da je sve u redu", započela je Britney uz citat Alberta Einsteina o bajkama.

"Skrećem pozornost na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno nije. Ako ste pročitali bilo što o meni u vijestima ovog tjedna, očito sada stvarno znate da nije savršen. Ispričavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno podijeliti s javnosti što mi se događa. Ali iskreno, tko ionako ne želi imati zabavan Instagram? Vjerovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila objaviti ovaj citat danas, jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao... Instagram je za mene bio super mjesto na kojemu sam mogla dijeliti svoje prisustvo i postojanje. Mjesto na kojem sam se osjećala kao da vrijedim, unatoč onome što sam proživljavala. I hej, uspjelo je. Pa sam odlučila čitati još bajki", zaključila je Britney.

image
Kako bi ostvarila što je naumila, Britney na sudu mora dokazati da je sposobna samostalno upravljati bogatstvom.
JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Objavom je pjevačica u nekoliko sati prikupila preko milijun lajkova i komentara podrške.

Podsjećamo, posljednjih 13 godina Britney je pod nadzorom svog oca, što je sprječava u donošenju glavnih odluka o vlastitom životu.

Čitajte i: Trinaest godina zatočeništva Britney Spears: Otac joj raspolaže životom otkako je doživjela živčani slom 2007. godine

"Toliko sam bijesna da ne mogu spavati i depresivna sam. Želim da me se čuje. Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene", rekla je Britney čime je jasno dala do znanja da želi da skrbništvo nad njom prestane.

"Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopće nema smisla. Gotova sam. Želim tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena", rekla je.

image
Posljednjih 13 godina Britney je pod konzervatorskim nadzorom.
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Kako bi ostvarila što je naumila, Britney na sudu mora dokazati da je sposobna samostalno upravljati bogatstvom koje se procijenjuje na 60 milijuna dolara te da je sposobna upravljati i svojim privatnim životom.

Čitajte i: Britney Spears svjedočila protiv oca: ‘Traumatizirana sam. ugradili su mi spiralu jer ne žele da imam dijete‘

Ipak, pravni stučnjaci ističu da su rijetke situacije gdje se skrbništvo ukida, odnosno izglednije je da će Britney ovako živjeti do kraja života.

Linker
26. travanj 2024 13:22