potresna istina

Britney napokon progovorila o šokantnom filmu koji prati njezin život: ‘Još plačem zbog toga‘

Potresni dokumentarac zgrozio je detaljima o tužnom životu glazbene dive i odnosu s ocem. Sada je Britney Spears prvi puta o tome progovorila i priznala je da je "plakala dva tjedna" te "još plače ponekad" nakon što je pogledala dijelove dokumentarnog filma "Framing Britney Spears".

Jamie Spears želi i dalje biti skrbnik svoje kćeri, raspolagati čitavom njezinom imovinom i radnim tempom. No, Britney to više ne želi. Mnogi detalji o problemima glazbene dive objavljeni su u dokumentarcu koji je zgrozio javnost. Sada se oglasila i ona. "O mom se životu stalno spekulira... budno prati... osuđuje me se cijelog mog života!”, napisala je 39-godišnja pjevačica na Instagramu. "Mediji su me uvijek osuđivali... vrijeđali, sramotili... i to čine i danas", napisala je.

image
Iza velike slave pjevačice krije se bolna istina o odnosu s ocem
LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/AFP/PR

Pjevačica nije javno komentirala dokumentarac sve do objava u utorak kada je rekla da je odgledala dio filma i u tome nije uživala.

Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

Film prati uspon Britney Spears u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine nakon čega je otac preuzeo sve nejzine financije.

image
Dokumentarac je šokirao i samo Britney
MARK RALSTON AFP

"Nisam pogledala dokumentarac, ali iz onog što sam vidjela osjećam se neugodno kako su me izložili", napisala je Spears. "Plakala sam dva tjedna i zapravo... još ponekad plačem!”, istaknula je.

Britney Spears je dobila podršku mnogih ljudi, među njima kolega s estrade koji žele da Spears bude oslobođena skrbništva koje njezinu ocu Jamesu daje potpunu kontrolu nad njezinim životom.

Na sudu je Spears priznala da se boji Jamesa i želi da mu se oduzme skrbništvo. "Svaki dan donosi mi radost!!, napisala je u postu uz glazbu "Crazy" Aerosmitha. "Nisam ovdje da budem savršena... savršeno je dosadno... Ovdje sam da pružim dobrotu”, kazala je.

Ne vjeruju mu baš svi! Životni partner Britney Spears konačno se oglasio o životu s pjevačicom

Linker
15. travanj 2024 06:00