Prijetnje smrću

Britanski voditelj bez dlake na jeziku i sam postao meta! Prijete mu smrću svakog dana

Nakon što su na društvenim mrežama objavljene prijetnje neznanca koji tvrdi da je ‘označen‘ i neka ‘pričuva leđa‘, voditelj Piers Morgan je pozvao policiju i zatražio da od Instargama i Facebooka da pomognu istrazi

Britanski voditelj popularne jutarnje emisije ‘Good Morning Britain’, Piers Morgan, pozvao je u pomoć policiju zbog prijetnji smrću na društvenim mrežama. Da situacija bude gora, prijetnjama je izložena i njegova supruga Celia, britanska novinarka i spisateljica.

Čitajte i: Dežurni kritičar Harryja i Meghan proziva ih da su njezinu trudnoću iskoristili za samoreklamu

- Još jedan dan, još jedna prijetnja… - napisao je voditelj i podijelio na društvenim mrežama screenshot zloslutnih poruka. Zamolio je pratitelje da mu pomognu otkriti identitet osobe koja stoji iza verbalnog napada te pozvao Instagram i Facebook da identificiraju neznanca koji mu je na tim platformama poručio kako je “označen” i neka “pripazi na leđa” te izbrisao svoj račun. Ružne opaske uključuju i suprugu 55-godišnje televizijske zvijezde s kojom ima devetogodišnju kćer Elise, dok je u prvom braku s Marion Shalloe, bivšom medicinskom sestrom, dobio tri sina.

image
Morgan i njegova supruga Celia izloženi su napadima koji ih uznemiruju.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Imaju milijune, a dijele otkaze: 'Victorija, oprosti, ali ovo je gadljivo!'

Prijetnje smrću Scotland Yard shvaća vrlo ozbiljno. Odmah su izašli na teren, obilaze Morganovo susjedstvo te uzimaju izjave u potrazi za sumnjivcima.

Budući da je voditelj na glasu kao osoba bez dlake na jeziku i svojim izjavama često dižu prašinu u javnosti, zacijelo ne nedostaje osoba koje bi mu htjele nauditi. Jedan je od najvećih kritičara Meghan Markle: otkako se udala za princa Harryja napadao je svaki njen potez. Optužio ju je da je 'društvena penjačica' i 'lažna' osoba' koja je iskoristila princa, a sad se i sam našao u koži javnih osoba koje su postale meta verbalnih napada.

Linker
07. travanj 2024 12:19