Neuobičajeni izlazak

Britanska pjevačica blista: Adele u senzacionalnom izdanju pratila utakmicu i potaknula šuškanja o novom dečku

Iako je na sebi imala širok ogrtač sa životinjskim uzorkom, njime nije sakrila pomno održavanu liniju, koju je dodatno naglasila sandalama s visokom potpeticom.

Vitka, lijepa i dobro raspoložena Adele (33) izazvala je 'wow efekt' kad se pojavila na mjestu na kojem je nitko nije očekivao - na petoj utakmici NBA finala u Phoenixu. Britanska kantautorica s američkom adresom dosad je rijetko pokazivala da voli sportove s loptom, stoga je njezin dolazak u dvoranu gdje se prošle subote odigrao dvoboj između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa, u sklopu finala doigravanja NBA lige, privukao gotovo jednaku pozornost kao i sama utakmica.

image
Adele je oduševila odjevnom kombinacijom.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

glazbenica je izgledala senzacionalno u crnim tajicama i topu, a kombinaciju je upotpunila dugim ogrtačem sa životinjskim uzorkom ležernog kroja. Široki kaput skrivao je njezine tjelovježbom isklesane obline dok su posebnu pozornost privukle efektne sandale sa srednje visokim petama jer se na utakmicama obično obuvaju tenisice. Diskretan zlatni nakit i šminka isticali su njezin besprijekorni ten, a tu je bila i neizostavna maska za lice u pripadajućoj crnoj boji.

image
Adele i Rich Paul
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Sjedila je gotovo uz sam teren, u društvu Richa Paula (39), sportskog agenta koji zastupa košarkašku legendu LeBrona Jamesa, a narančastim navijačkim rekvizitom zdušno je bodrila je Sunse iako su na kraju izgubili od Bucksa rezultatom 123-119. Jedan od najmoćnijih američkih poznavatelja košarke zasipao ju je anegdotama iz NBA svijeta i nasmijavao je pa je pop diva koja radi na novom, četvrtom studijskom albumu (nije objavila novu glazbu od 25. godine), uživala u izlasku.

Čitajte i: Razvod je konačan, papiri su predani: Adele na iglama zbog presude oko imovine

'Bubu' bacio sportski novinar

image
Adele nije skidala osmijeh s lica.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

No da je među ovim glazbeno-košarkaškim profesionalcima ipak nešto više od prijateljstva, izlanuo je ESPN-ov novinar i komentator Brian Windhorst, koji je u podcastu nakon utakmice rekao da su Adele i Paul par. "Rich Paul je poveo svoju curu da utakmicu gleda pored LeBrona. Njegova djevojka je Adele. Rich Paul je na utakmici s Adele. Ovo je prvi puta da su se zajedno pojavili u javnosti", rekao je Windhorst.

Adele su još protekle godine povezivali s američkim reperom Skepta, iako su viđani zajedno, glazbenica nije imala potrebu davati izjave o privatnom životu. A da osim glazbe voli i sport, pjevačica je otkrila nedavno na svojem Instagram profilu. Naime, uoči nedavno održanog finala Europskog nogometnog prvenstva bodrila je svoje u dresu engleske reprezentacije pokazavši i domoljubnu manikuru na noktima.

Linker
19. travanj 2024 09:08