REUTERS
NAPOKON!

Britanija na nogama: Presretne vijesti stigle s kraljevskih dvora

Još od prošlog tjedna napeto se čekao dan kada će iz Kensingtonske palače stići potvrda, a par će se večeras na britanskoj nacionalnoj televiziji obratiti javnosti povodom sretnih vijesti.

Princ Harry (33) i Meghan Markle (36) su se zaručili i vjenčat će se početkom iduće godine, par je potvrdio nakon mjeseci nagađanja. Mlađi brat princa Williama zaprosio je holivudsku glumicu samo 16 mjeseci nakon što su se upoznali u Torontu, gdje je ona snimala televizijski serijal "Suits". Da ponovno ljubi otkrio je prije gotovo godinu dana, nakon što su svoju vezu tajili punih šest mjeseci, a zaručili su se ranije ovog mjeseca u Londonu.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle at the wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017. REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

Bajkovito kraljevsko vjenčanje na planu je za proljeće 2018. godine, a neupitno je da će interes javnosti biti velik baš kao što je bio i 2011. godine kada je njegov brat, princ William oženio Catherine Middleton. Cijela obitelj presretna je zbog vjenčanja nekadašnjeg vragolana britanske kraljevske obitelji. Kraljica Elizabeta II. svojem je unuku dala dopuštenje da oženi holivudsku zvijezdu, a vijesti stižu samo tjedan nakon što je sama proslavila 70. godišnjicu braka s princom Philipom. Bračni bar s platinastom "medaljom" poželio je sve najbolje budućim mladencima, a dobrim željama pridružio se i princ William sa svojom suprugom te ponosan otac, princ Charles s vojvotkinjom Camillom.

- Jako smo uzbuđeni zbog Harryja i Meghan. Bilo je prekrasno upoznati je i gledati kako su ona i Harry sretni zajedno - stoji u izjavi vojvode i vojvotkinje od Cambridgea čija će djeca, princ George i princeza Catherine, sigurno imati ulogu na vjenčanju omiljenog strica.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle to watch a wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017.   REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

O svojim zarukama govorit će danas popodne kada će i pozirati za službene fotografije u Kensingtonskoj palači. Meghan Markle navodno je na zarukama nosila prsten izrađen od nakita princeze Diane, odnosno od dijelova smaragdne ogrlice koju je neprežaljenoj princezi darovala kraljica Elizabeta II. Da se bliži trenutak zaruka šuškalo se već neko vrijeme. Naime, američka glumica je najprije ugasila svoj lifestyle blog The Tig, a nakon toga su se proširile i vijesti da je više nećemo gledati u televizijskom serijalu koji ju je proslavio. Nakon što je prije nekoliko tjedana završila sa snimanjem posljednje sezone "Suitsa", za samo par dana stigla je u London - i tada je krenulo iščekivanje. Par će nakon vjenčanja živjeti u Kensingtonskoj palači u kući Nottingham.

Sve što niste znali o Meghan Markle!

Linker
23. travanj 2024 08:30