Getty Images
ANKETA GOVORI SVE

Brige budućeg kralja: Britanci ipak najviše vole nekadašnjeg vragolana s kraljevskih dvora

Budući britanski kralj nikako ne može biti zadovoljan rezultatima nedavno objavljene ankete. Veću popularnost od njega ima čak šest članova kraljevske obitelji pa se princ Charles našao tek na sedmom mjestu, a ništa bolje ne stoji ni njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla koja je tek na desetom mjestu.

Nedavna anketa otkrila je kako Britanci razmišljaju o kraljevskoj obitelji i tko im je od njih najdraži, a rezultati su stvarno iznenađujući. Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, nije baš osvojila simpatije s obzirom da se čak nije našla u prvih pet, ali je i dalje popularnija od budućeg kralja, princa Charlesa.

Na prvom mjestu je bivši vragolan s kraljevskih dvora princ Harry, odmah iza njega je njegova baka, kraljica Elizabeta, dok je na trećem mjestu princ William. Kate Middleton u stopu prati svojeg supruga, a u top pet najpopularnijih članova našao se i princ Philip, dok je Meghan Markle tek na šestom mjestu. Iza svih njih je princ Charles, najvjerojatniji budući kralj Ujedinjenog Kraljevstva, a na samom dnu liste su vojvotkinja Camilla te princeza Eugenie, oko čijeg se vjenčanja javnost pobunila jer je djelomično financirano novcem poreznih obveznika.

Linker
03. listopad 2022 09:57