Megan Fox i David
 Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
SEZONA RAZVODA

Brian Austin Green potvrdio razvod od Megan Fox nakon 10 godina braka: 'Tko zna je li ovo kraj'

Nakon Mary-Kate Olsen i Oliviera Sarkozyja još jedan holivudski par svojoj je ljubavi odlučio reći zbogom. Junak Bevery Hillsa, Brian Austin Green i holivudska ljepotica dogovorili su se da svatko krene svojim putem. Par navodi da su imali izvanrednu vezu i da će se zauvijek voljeti, ali na drugačiji način.

Holivudska dobrica Brian Austin Green (46) potvrdio je razvod od Megan Fox (34), tijekom vrlo gledanog podcasta ''Context''. Glumac navodi kako je počeo osjećati distancu između njih dvoje u posljednje vrijeme, a posebno od prošle godine kada je glumica napustila zemlju kako bi snimila novi film. Nakon povratka kući stvari se nisu promijenile, distanca je i dalje bila prisutna, navodi glumac, najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji Bevery Hills, koja se godinama prikazivala i u Hrvatskoj i postala veliki hit.

Navodi kako je supruzi, nakon puta, dao nekoliko tjedana da se malo ''povrati'' i aklimatizira na ponovni život u dvoje, prije razgovora o budućnosti njihovog braka.

''Shvatila sam kada sam bila izvan zemlje, i vrijeme provodila sama, da sam se nekako ponovno vratila iskonskoj sebi, zavoljela sam opet sebe samu što je za mene svakako jako dobro", rekla je glumica suprugu.

Calabasas, CA  - Megan Fox ditches her mask getting lunch from Erewhon Market in Calabasas.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 519434842, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Megan Fox udaljila se od supruga tijekom snimanja posljednjeg filma.

Green je bio šokiran i uzrujan, ali ipak je prevladalo razumijevanje.

''Ne mogu se ljutiti na nju, ona to nije tražila, to se jednostavno dogodilo, to nije bila njezina odluka, jednostavnu ju je preplavio taj osjećaj i onda smo donijeli odluku da se malo razdvojimo. Imali smo izvanredan brak i uvijek će me voljeti, kao i ja nju", rekao je David, koji s Megan ima tri sina - Journey Rivera (3), Bodhija Ransona (6) i Noah Shannon (7).

File photo dated January 16, 2011 of Megan Fox and Brian Austin Green arriving for the 68th Annual Golden Globe Awards ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA, USA. After nearly 10 years of marriage and three children together, Megan Fox and Brian Austin Green have split. The
Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Par je u braku bio deset godina, a za to vrijeme dobili su troje djece.

Par navodi kako su se, kada su vidjeli kako drugi oko njih prolaze razvod, dogovorili da će imati drugačiji pristup.

''Što se tiče obitelji ono što smo izgradili stvarno je cool i stvarno posebna priča, stoga smo se potrudili da to ne izgubimo. Zajedno ćemo ljetovati i provoditi praznike, a fokus će nam biti na djeci'', izjavio je Austin Green.

Već se šuška da Fox ima novog dečka, repera Machine Gun Kellyja kojeg je upoznala na snimanju filma ''Midnight in the Switchgrass'', no Green je to odlučno demantirao.

''Nikad ga nisam upoznao, Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su prijatelji, prema onome što je rekla on je baš pristojan i vrlo iskren lik. Vjerujem njoj i njenoj prosudbi'', naveo je glumac.

Beverly Hills, CA  - Machine Gun Kelly stops for some drinks at Jayde's at the Glenn in Beverly Hills.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 520398036, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Navodno je novi dečko Megan Fox reper za kojeg David kaže da je divan.

Glumac se i dalje nada, te nije isključio ponovno pomirenje.

''Tko znam je li ovo kraj, ostalo nam je još dosta života za proživjeti", zaključio je David.

Ovaj holivudski par inače je poznat po turbulentnoj vezi, često su prekidali i ponovno se spajali. Prije braka u vezi su bili dvije godine, zaručili se 2006. godine, otkazali zaruke, ponovno se zaručili 2009. godine i konačno se vjenčali 2010. godine.

Čitajte i:

Preslatki sinčić Megan Fox u haljinici osvojio cijelu ulicu

Ipak je tu i troje djece: Poznati par povukao papire za razvod

Nikad sretniji: Na pomolu je bila rastava, no odlučili su si dati još jednu priliku - i uspjeli!

Dvije godine pred razvodom: 'Svađamo se i mirimo i tako iz dana u dan'

I oni su se 'nasanjkali': U nabavku u zadnji čas i to sa svih troje djece!

Megan Fox: Trenirka i natikače za nedjeljnu misu

Prvi od tri sina Megan Fox krenuo u školu: 'U razredu ga ismijavaju, ali on i dalje ide u haljini jer to voli'

27 godina kasnije: Kako izgledaju i što rade zvijezde 'Beverly Hillsa'

Skriva ih od javnosti, ali sada nije odoljela: Megan Fox pokazala sinčiće

Linker
19. travanj 2024 03:04