Davor Matota
MISICA U ŠETNJI ZAGREBOM

Branka Krstulović na špici poput srednjoškolke; u poderanim trapericama i tenisicama

Davne 1994. godine proglašena je najljepšom Hrvaticom. Dvadesetak godina kasnije, i dalje je jedno od najljepših domaćih lica

Branka Krstulović svojom pojavom i danas mami poglede i opravdava mišljenje mnogih da je upravo ona jedna od naših najljepših misica. Baš kao i 90-ih godina kad se okitila titulom najljepše Hrvatice, ova 42-godišnja majka trojice sinova i dalje izgleda jednako lijepo i moderno. Branku se često može vidjeti na raznim modnim i društvenim događanjima, najčešće u vrlo elegantnim izdanjima koja joj divno pristaju.

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Branka Bebic Krstulovic
Davor Matota

Ovih je dana gradom prošetala u nešto drugačijim odjevnim komadima. Poderane traperice i tenisice kombinirala je u opušten dnevni look i uspješno se svrstala uz bok mladim djevojkama te nas podsjetila da je davne 1994. godine, kad je proglašena najljepšom, imala samo 19 godina.

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Branka Bebic Krstulovic
Davor Matota

S obzirom na svoju vitku figuru, lijep izgled i vedar duh kojim zrači, ljepotica si i danas može dopustiti imidž tinejdžerke.

I dok se mnogi i dalje sjećaju medijski vrlo praćene ljubavi između nje i pjevača Sandija Cenova, Branka je posljednjih 12 godina u skladnom braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem.

Linker
23. travanj 2024 03:54