Profimedia, INSTAR Images
NEMA LJUBAVI

Brak samo na papiru: Melania i Donald Trump spavaju u odvojenim sobama

Još otkako je Donald Trump postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država jedna od glavnih tema koja zaokuplja Amerikance je njegov odnos sa suprugom Melanijom Trump.

Medijima su se proširile spekulacije kako njihov brak postoji samo na papiru, a u svemu nisu pomogli ni video isječci u kojima je očita njihova, u najmanju ruku, neobična interakcija. Naravno, Melanijin odabir da se ne useli u Bijelu kuću već da živi u penthouseu u Trump Toweru u New Yorku samo je dolio ulje na vatru. Iz Bijele kuće su objasnili da se radi samo o privremenom rješenju kako bi njihov 11-godišnji sin Barron mogao završiti školsku godinu u New Yorku. Čak i ako se prva dama u lipnju preseli u D.C., čini se da neće dijeliti spavaću sobu sa svojim suprugom.

First lady Melania Trump departs the White House in Washington, DC en route to Mar-a-Lago, Florida on Friday, March 17, 2017., Image: 325698109, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Naime, brojni izvori potvrdili su za Us Weekly da 46-godišnjakinja odbija dijeliti krevet s Trumpom čak i u rijetkim prilikama kada se nađu u istom gradu.

- Imaju odvojene spavaće sobe i nikada ne provode noći zajedno – otkrili su njezini prijatelji, a prema njezinom profilu koji je pripremio magazin GQ 2016. godine svojedobno je izjavila kako su ključ uspješnog braka odvojene spavaće sobe. Iako prve dame inače imaju poprilično popunjen raspored koji je neminovno povezan s pojavljivanjem u javnosti, njezin raspored je poprilično ograničen, a ne morate pretjerano pratiti predsjedničku obitelj kako biste primijetili da je svojoj kćeri Ivanki Trump namijenio važniju ulogu nego svojoj supruzi. Njihova zajednička pojavljivanja uvijek budu popraćena detaljnom analizom neverbalne komunikacije kojom Melania Trump neupitno poručuje da mu ne želi biti blizu.

-->

Linker
04. listopad 2022 08:08