Sipa/Cropix
Njima je mrak

Brak bez mrlje: Uz poljupce, cvijeće i dijamante slave dvadeset godina ljubavi

Jedan od najpoznatijih modela svijeta Cindy Crawford sa suprugom Randeom Gerberom već danima slavi dvadeset godina braka. Tom prigodom je bivši supermodel podijelio fotografiju s vjenčanja koje se održalo na plaži.

'Nisam mogla izabrati boljeg čovjeka da s njim hodam kroz život. Volim te', napisala je Cindy Crawford na svom Instagramu i tako je dala do znanja da se u obitelji slavi važan datum. Za Crawford to je bio drugi brak, a u bračnim vodama nisu imali niti jednu mrlju. Nakon ljubavnog brodoloma s glumcem Richardom Gereom od kojeg se razvela 1995., našla je sreću uz poduzetnika i bivšeg modela koji je također podijelio svoje oduševljenje okruglom obljetnicom. '20 godina braka, dvoje djece i ova prekrasna žena u mom naručuju. Hvala ti što si u mom životu', napisao je.



Njezin sin Presley podijelio je fotografiju na kojoj majka na ruci nosi novi dijamanti prsten, a Cindy je objavila buket koji je dobila od supruga.


Večer je par proveo u lokalnom pubu u Nashvilleu gdje je cijeli bend svirao njihovu pjesmu “Have A Little Faith In Me” s vjenčanja samo za njih. Bračni partneri nisu se odvajali jedno od drugog, a pao je i poljubac u emotivnom video koji je na svoj Instagram objavila Cindy.



Poljubac

U 90-ima je bila na vrhuncu slave. Činila je slavnu petorka s Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindom Evangelistom te je dominirala modnim svijetom, zaradivši laskavu titulu supermodela.

Par ima dvoje djece, a oboje su krenuli njihovim stopama. Kaya Gerber je sa 16 godina već jedno od najtraženijih imena u svijetu mode, a modelingom se bavi i 18-godišnji sin Presley.

Linker
14. travanj 2024 01:58