Profimedia, Backgrid USA
prava ljubav

Bračnu krizu i razdvajanje na godinu dana su uspješno prebrodili, a sada su potpuno neodoljiva obitelj

Kod njih u braku nisu uvijek cvjetale ruže, ali zato danas uživaju u idiličnim bračnim vodama i daju si potporu u svemu.

Pjevačica punog imena Alecia Beth Moore, poznatija kao Pink (38), napokon je dobila svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a pridružili su joj se najvjerniji fanovi - suprug Carey Hart (43), kćer Willow Sage i sin Jameson Moon, dok joj je plaketu uručila voditeljica Ellen DeGeneres. Pjevačica je crno-bijeli outfit razbila crvenim detaljima i sandalama.

Najponosniji na slavnu suprugu bio je vozač motorističkih utrka Carey Hart koji uvijek ističe koliko je ponosan na nju, a tako je bilo kada je prošle godine dobila svoju naslovnicu u Peopleu kao najljepša poznata osoba.

'Nitko ne radi napornije i nitko ne zaslužuje ovo više od moje žene. Ovo je žena koja je grijala stolicu posljednjih 20 godina i sama zaradila svoj uspjeh. A činjenica da si tako pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati, to me čini tvojim najvećim fanom. Ponosan sam na tebe, draga, lijepa si iznutra i izvana', napisao je Carey Hart pjevačici.

Hollywood, CA  - Singer P!nk (Pink, Alecia Moore) attends a ceremony honoring her With Star On The Hollywood Walk Of Fame - Dedication of the 2,656th star on the Walk of Fame in the category of Recording in Hollywood.

Pictured: P!nk, Pink, Alecia Moore, Carey Hart

BACKGRID USA 5 FEBRUARY 2019, Image: 412247852, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Pink se za svog izabranika Careya Harta udala se 2006. godine, da bi se tri godine nakon toga rastali. No, nastavili su se viđati i igrati onu poznatu 'toplo-hladno', te su na kraju zaključili da im je bolje bilo udvoje. Odvojeno su živjeli godinu dana, a nakon toga obnovili bračne zavjete. Pomirenje im je donijelo mnogo sreće: najprije su 2011. dobili djevojčicu Willow Sage, a krajem 2016. i sinčića Jamesona Moona.

American singer-songwriter Pink is honored with a star on The Hollywood Walk of Fame on February 5, 2019 in Hollywood, California.
05 Feb 2019, Image: 412224004, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Pink je u veljači dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Linker
19. travanj 2024 01:05