s njima je i shaggy

Bračni par u akciji pred kamerama! Mila Kunis i Ashton Kutcher zaradit će milijune u par sekundi

Glumački par upoznao se tijekom snimanja serije "Lude sedamdesete". Godinama kasnije završili su u romansi koja je rezultirala brakom i potomcima. Sada će ponovno i profesionalno Mila Kunis i Ashton Kutcher udružiti snage.

Nakon serije "Lude sedamdesete" u kojoj su se prvi put poljubili, Mila Kunis (37) i njezin suprug Ashton Kutcher (42) pojavljuju se u istom televizijskom projektu. Riječ je o reklami za čips Cheetos, a prikazat će se 7. veljače, u završnici doigravanja NFL lige američkog nogometa, kad zvijezda serije "Dva i pol muškarca" slavi 43. rođendan.

I njima svašta padne na pamet: Ashton i Mila pokrenuli zanimljivu prodaju u humanitarne svrhe

Sa slavnim parom u reklami nastupa i reper Shaggy, a u teaseru za reklamu - koji se prikazuje na streamingu People TV – pojavljuju se samo reper i zvijezda filmova "Loše mame" te "Božić kod zločestih mama", dok će se njezin suprug vidjeti tek tijekom premijere reklame tijekom najgledanijeg sportskog događaja u Americi - gdje se cijene za 30 sekundi reklame penju i do pet milijuna dolara.

image
Ashton i Mila ne obaziru se na glasine koje povremeno kruže o njihovom braku, uživaju u skladnoj poslovnoj i obiteljskoj priči.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Mila i Aston izazvali pravu lavinu zbog napisa da je on iselio, a ona potpuno slomljena uzela djecu

Shaggy, Mila Kunis i Ashton Kutcher dobitna su kombinacija

Prošle jeseni nagađalo se da je im je brak sklopljen 2015. u krizi, čemu su, navodno, pridonijele optužbe njegove bivše supruge Demi Moore u autobiografiji "Inside Out" te problemi u komunikaciji tijekom karantene zbog izbijanja pandemije koronavirusa. Američki tabloidi jesenas su se raspisali kako su se počeli svađati zbog sitnica zatvoreni s kćeri Wyatt (6) i sinom Dimitrijem (3,5) u svoja četiri zida, što ih je ponukalo potražiti pomoć bračnog terapeuta.

Samozatajan par nije se oglasio, govorkanja o nesuglasicama s vremenom su utihnula, a zajednička reklama, čini se, njihov je odgovor kojim žele pokazati da je s njihovim brakom, hvala na pitanju, sve u redu. Pritom će i dobro zaraditi.

Linker
16. travanj 2024 11:18