Splash News
MEDENI MJESEC

Bračna idila novopečenih supružnika

Nakon tjedan dana uživanja u privatnosti u ekskluzivnom resortu u Francuskoj Polineziji, bračni par Pippa Middleton i James Matthews nastavio je svoj medeni mjesec na novoj lokaciji – u Australiji.

Nakon svadbene svečanosti održane 20. svibnja, koju su mnogi prozvali britanskim vjenčanjem godine, Pippa Middleton i njezin suprug odmah su pobjegli na otok Tetiaroa, koji je nekada bio u vlasništvu glumca Marlona Branda. U luksuznom resortu bila im je zajamčena privatnost kako bi se uspjeli odmoriti od medijske pozornosti koja ih je pratila posljednjih mjeseci, a nakon uživanja u rajskom okruženju otoka, par je stigao na novo odredište svojeg medenog mjeseca - Australiju. I to nakon što su nekoliko dana proveli na Novom Zelandu.

Splash News

U Sydney su stigli u večernjim satima 30. svibnja i odsjeli u luksuznom hotelu Park Hyatt, u kojem noćenje u najskupljoj sobi stoji 19 tisuća dolara. Neumorni bračni par već je iduće jutro krenuo na turneju glavnim gradom – posjetili su Royal Botanic Gardens, Opera House i Harbour Bridge, a nakon toga se uputili na ručak s prijateljima u idiličan Rose Bay odakle su mogli uživati u pogledu na Operu i Harbour Bridge. Radi se o lokaciji omiljenoj zvijezdama pa nije čudno da ju je bračni par odlučio posjetiti.

I dok su u Francuskoj Polineziji uživali u potpunoj privatnosti, njihov dolazak u Sydney uhvatili su paparazzi, kojima je dobro raspoložena mlađa sestra vojvotkinje Catherine čak i mahala. Par uživa u prvim danima bračne sreće, a njihove fotografije iz Australije prve su nakon raskošnog vjenčanja u crkvi sv. Marka u Englefieldu 20. svibnja.

Pepito / Splash News

Linker
25. travanj 2024 18:01