Sve mu ide

Božo Vrećo potpuno raspametio fanove slasnom delicijom, uzbuđeni mu poručili: ‘Zbog ovog se prekida dijeta‘

Osim glazbenog, kralj sevdaha ima i talent za kuhanje, a svojim se kreacijama od hrane često hvali na Instagramu. I to s pravom jer zaista izgledaju odlično, a najnoviji je izazvao zazubice kod mnogim pa i naše poznate pjevačice.

Sarajevski glazbenik Božo Vrećo, poznat je i kao kralj sevdaha zbog anđeoskog glasa i divnih pjesama, no on ima još jednu strast - kuhanje. Aktivan je na društvenim mrežama na kojima svako malo pokazuje svoje kulinarsko umijeće. Prije neki dan za ručak je radio pohanu cvjetaču kojom se pohvalio na Instagramu, ali jučer je potpuno raspametio svoje pratitelje novom poslasticom.

Čitajte i: Kako ljubav liječi: Božo Vrećo pokazao da i najteže trenutke uz svoju majku provodi uz osmijeh na licu

Naime, Božo je ispekao pitu od krumpira, a podijelio je i video na kojem razvlači tijesto. Moramo priznati da mu to jako dobro ide, a rezultat bismo odmah smazali.

"Danas je dan za moju pitu od krumpira. Nisam mogao odoljeti. Bujrum, ali požurite, moja krompiruša se brzo smaže", napisao je bosanskohercegovački glazbenik.

Pozitivac do srži

Ispod videa, ali i fotografije pečene pite zaredalo se mnoštvo komentara, među kojima je bio i onaj domaće glazbenice Indire Levak. "Divnaa", napisala mu je Indira, a ostali pratitelji su mu poručili da bi zbog ovog prekinuli s dijetom i da je Božo stvarno za sve talentiran.

Čitajte i: Fotografija koja slama srce: Božo Vrećo i njegova majka zajedno pred odlazak u bolnicu

Božo unatoč svemu što mu se događalo posljednjih mjeseci uspijeva zadržati pozitivan stav i uživati u životu. Naime, njegovoj majci Mili zimus je dijagnosticiran rak. Bila je na operaciji, a Božo je stalno bio uz svoju 'srnu' kako je od milja zove.

Na Instagramu često dijeli fotografije s njom na kojima poziraju sređeni od glave do pete, jer, kako kaže, svaki dan je prilika da se uredite, nasmijete do suza i držite za ruke.

"Mojoj majčici došao u zagrljaj, prije svih mojih putovanja i koncerata koji se počinju nizati ko' perla, smijemo se i grlimo od jutra, cmačemo i tepamo jedno drugom,izmišljamo nove riječi kojima iskazujemo nježnost, nemojte se nikad libiti pokazati beskraj ljubavi prema majčicama, sa svakom godinom koja dolazi one postaju djevojčice još više željne ljubavi i pažnje. Pored svega što je i što smo preživjeli, dobro je, osjeća se dobro i to je onda i moja nenadmašujuća radost koju život kao takav vrtlog nosi", poručio je Vrećo.

Linker
25. travanj 2024 00:15