Obožavali su ga

Bowijeva kći otkrila da su izgubili važnog člana obitelji: Pružao je utjehu Iman u najtežim danima

Udovica Davida Bowieja i njihova zajednička kći obožavale su obiteljskog ljubimca, malenog maltezera koji je u obitelji proveo 14 godina.

Obiteljska miljenica, Alexandria Jones, kći preminulog glazbenika Davida Bowieja i njegove supruge bivšeg supermodela Iman, otkrila je da njihova obitelj prolazi teške trenutke, koje najviše mogu shvatiti oni ljudi koji u svom domu imaju kućne ljubimce. Njihov psić Max je uginuo, a Lexi mu je posvetila dirljivu objavu.

"Maxi, najbolji dečko kojeg djevojka može poželjeti. Hvala ti što si me nasmijavao proteklih 14 godina. Nedostaju mi tvoja ljubav i zagrljaji, nedostajat ćeš. Počivaj u miru dragi", napisala je Lexi uz pregršt fotografija i snimki u objavi.

Crno-bijeli maltezer koji je imao jedno plavo, a jedno smeđe oko i time podsjećao na pokojnog gazdu Davida Bowieja u obitelji je bio dugi niz godina. Kada su Iman i Alexandria izgubile Davida prije pet godina, bivši supermodel na društvenim mrežama često je spominjala kako joj je upravo psić Max pružao utjehu u tim teškim danima.

Najveća utjeha

Pogotovo jer je Iman, nepuna tri mjeseca od gubitka supruga, ostala i bez majke Maryan Baadi. Tu tešku godinu ova Somalijka prebrodila je u krugu najuže obitelji u koju je ubrajala i psića. "Maxi i ja, zauvijek sam zahvalna za ovu bezuvjetnu ljubav", samo je jedna od posveta koje je ljubimcu pisala Iman. Opisivala ga je kao najveću antistres terapiju - s čime će se složiti svi vlasnici kućnih ljubimaca.

Maxi je bio zvijezda na Instagram profilu njezine kćeri koju je dobila s poznatim glazbenikom. Lexi je također u svojim rijetkim objavama na toj društvenoj mreži, mnogo puta objave posvetila upravo njihovom ljubimcu. A maleni maneken često je krasio i poslovne objave modela i poduzetnice Iman, koja osim svog brenda kozmetike promovira i vlastitu liniju odjeće kao i dekora za kuće.

Linker
16. travanj 2024 20:16