Privrženi sin

‘Bosanska zvijer‘ uživa na Jadranu s mamom: ‘Ne bih bio nigdje bez nje‘

Fanovi su oduševljeni njegovim potezom jer kako kažu, majka je jedina, treba je čuvati i posvetiti joj vrijeme dok je ima.

Umjesto da se unajmljenom luksuznom jahtom zaputi na francusku rivijeru i tulumari od sumraka do zore, bosanskohercegovački reprezentativac Jusuf Nurkić otišao je na more sa svojom majkom.

Sudeći po fotografiji na njegovom Instagram profilu, 211 centimetara visok centar NBA momčadi Portland Trail Blazers s mamom Rusminom ljetuje na Jadranu, i to na Hvaru.

"Ne bih bio nigdje bez moje mame", napisao je košarkaš poznat po nadimku ‘Bosanska zvijer‘.

Odluka da ljeto posveti najvažnijoj ženi u životu, mnoge je oduševila.

"Bravo, kralju", "Tako je druže, mati je mati", "Jedna je majka", samo su neki od pohvala što ih je je dobio.

Košarkaš koji je na svijet došao kao nedonošče u Tuzli, kako je ispričao u jednom intervjuu, tijekom mladosti je nadrastao svog oca Hariza visokog oko 2 metra. Bilo je jasno da je predodređen za košarku, a za njegov profesionalni početak u tom sportu zaslužni su klubovi Zlatorog Laško i Cedevita.

Kasnije je nastavio karijeru u NBA i postao zvijezda. Bez obzira na taj status, redovito se odaziva pozivima iz reprezentacije: ovih dana na moru puni baterije za utakmice protiv Crne Gore i Francuske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Linker
24. travanj 2024 06:13