Sretna vijest!

Boris Novković dobio četvrto dijete! Iris rodila zdravog dječaka carskim rezom

Slatkom iščekivanju je gotovo - zagrebački pjevač i njegova supruga dobili su dječačića, koji je njegovo četvrto, a njezino drugo dijete.

Nakon što su prevladali bračnu krizu i razdvajanje, pjevač Boris Novković i njegova supruga, studentica modnog dizajna Iris Volf dobili su sina. Iris je malenoga donijela na svijet u utorak u KBC Merkur putem carskog reza.

Čitajte i: Pomirenje, beba i nova pjesma: Iris i Boris Novković u slatkom iščekivanju

Sretnu vijest da iščekuju još jedno dijete, Boris je potvrdio sredinom ožujka kada su ga naši fotografi snimili s Iris i njihovom kćerkicom Si kako se druže u jednom zagrebačkom parku.

image
Boris Novković, Iris Volf i njihova Si u šetnji.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Da, pomirili smo se. Nakon gotovo šest mjeseci Iris se vratila u naš dom, a uskoro očekujemo i prinovu u obitelji. Sljedeći mjesec slavit ćemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. travnja, a potom rođenje sinčića", odgovorio je Boris kada smo ga zamolili da prokomentira fotografije.

Čitajte i: Boris i Iris Novković više ne žive na istoj adresi: Je li i njegovom braku došao kraj

Naime, Boris i Iris iza sebe imaju turbulentnu godinu. Zagrebački pjevač i njegova četvrta supruga prošle su godine otkrili za Gloriju kako su se razdvojili te da će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji. Iris je od tad živjela na drugoj adresi da bi se ipak vratila obitelji početkom ove godine.

Inače, njihova ljubavna priča počela je prije dvije godine,a vezu su potvrdili kada su se zajedno pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma ‘Vatreni‘.

image
Boris i Iris neko vrijeme nisu živjeli zajedno, no ipak su se pomirili.
RONALD GORŠIĆ/CROPIX

Čitajte i: Boris Novković ‘okrenuo ploču‘: ‘Odlično se zabavljam, baš kao u najranijoj mladosti na početku karijere‘

Novković iza sebe ima tri braka - onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Ines Katić i Lucijom Matić s kojom ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Linker
06. ožujak 2024 06:06