BIVŠI SUPRUŽNICI

Borbi se ne nazire kraj: Angelina Jolie priznala da se tijekom braka s Bradom bojala za sigurnost djece

Iako zbog čitavog sudskog procesa ne smije puno otkrivati, holivudska zvijezda Angelina Jolie u intervjuu za Guardian je otkrila da se tijekom braka s Bradom Pittom bojala za sigurnost svoje obitelji.

Nekada omiljen holivudski par, Brad Pitt i Angelina Jolie posljednjih pet godina vode borbu oko skrbništva nad djecom, a glumica je sada za Guardian otkrila kako su ju iskustva s bivšim suprugom potaknula da se što više zalaže u području dječjih prava.

Od kada vode bitku za skrbništvo, glumica je priznala kako joj čitava situacija otežava da priča o određenim temama, a na upit je li se bojala za sigurnost svoje djece tijekom braka s Bradom, odgovorila je da se bojala za sigurnost svoje obitelji.

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

U istom razgovoru Jolie je kritizirala Sjedinjene Američke Države koje nisu u potpunosti ratificirale Konvenciju Ujedinjenih naroda o pravim djeteta zbog čega da su ograničenja utjecala na njezinu sudsku bitku s Bradom, uključujući i činjenicu da je njihovom 20-godišnjem sinu Maddoxu uskraćeno pravo glasa na sudu.

image
Angelina Jolie i Brad Pitt nekada su bili omiljen holivudski par.
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Puno toga ne smijem reći, ali želim da svi krenemo naprijed, uključujući i Brada. Želim da budemo mirni, uvijek ćemo biti obitelj", dodala je glumica često prozivana najljepšom ženom svijeta.

Čitajte i: Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie: Glumica spremna na sudu predati dokaze o obiteljskom nasilju

Borbi se ne nazire kraj

Brakorazvodnoj parnici i borbi za skrbništvo na što je bivši par potrošio više od milijun dolara, još se ne nazire kraj. Nakon što je u svibnju sud Bradu odobrio zajedničko skrbništvo nad djecom, Angelina je osporila presudu, a u srpnju je u Kaliforniji na sudu odobren njezin zahtjev zbog kojeg je preuzela skrbništvo, dok je Brad dobio samo pravo posjeta.

Glumac je nedavno podnio zahtjev Vrhovnom kalifotnijskom sudu za reviziju slučaja, pa se bitka, čini se, nastavlja.

Linker
16. travanj 2024 08:16