Getty Images
težak put do majčinstva

Borba za život: Glumica je izvan sebe, kći je rođena tri i pol mjeseca prerano

Nakon brojnih neuspjelih pokušaja, pobačaja, turbulentne godine i neizvjesnosti, stiglo je čudo za američku glumicu. Ona i suprug dočekali su drugu bebu koja je stigla 15 tjedana prerano, no na sreću, sve je prošlo u redu.

Oscarom nagrađena američka glumica Jamie Ray Newman i suprug Guy Nattiv dočekali su svoju drugu kćer koju je na svijet donijela surogat majka. Nakon što je kćer imena Mila Nico rođena sa samo 453 grama, provela je tri mjeseca u bolnici i sada je napokon stigla kući i s njom je sve u redu.

U listopadu prošle godine glumica i njezin suprug postali su roditelji prve kćeri Alme Ness, također rođene preko surogat majke, pa je razlika između sestrica jako mala. Iako je glumičina sreća sada najveća, nije sve uvijek bilo tako. Godinama je pokušala ostati trudna i iza sebe ima više pokušaja in vitro oplodnje koja nikada nije uspjela.

Pobačaji i 2013. godine mrtvorođenče bili su teški udarci za nju i supruga. "U životu postoje darovi poput ovoga zbog kojih prihvatiš sve uspone i padove", komentirala je jednom prilikom glumica koja je nagrađena Oscarom za film "Skin" (najbolji live akcijski kratki film).

NEW YORK, NEW YORK - MAY 01: Writer/Director Guy Nattiv (L) and Producer Jaime Newman attends a screening of
Getty Images for Tribeca Film Fe

"Mila je danas stigla kući i okončala ovo stresno i iscrpljujuće putovanje. Još jednom smo sretni roditelji. Dobrodošla kući djevojčice, jedva čekamo gledati te kako odrastaš", poručila je glumica i zahvalila se liječnicima i osoblju jer su spasili život njihove kćeri.

"Bili ste naša snaga i nada", kazala im je.

Linker
20. travanj 2024 05:18