Sada se super slažu!

Bolji su kao prijatelji: Ovi su poznati parovi nakon prekida ostali u odličnim odnosima

Iako su brojni krajevi hollywoodskih ljubavi bili popraćeni dramatičnim situacijama, nekoliko njih pokazalo je kako je prijateljstvo nakon veze doista moguće.

Iako smo u svijetu Hollywooda navikli da kraj strastvenih romansi bude popraćen dramatičnim sukobima među bivšim partnerima, a katkad i javnim obračunima, čini se kako u svijetu poznatih i slavnih ipak nije sve tako sivo. Naime, brojni su bivši partneri i supružnici i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima - neki su danas jako dobri prijatelji, a drugi se i dalje smatraju obitelji. U nastavku donosimo priče nekoliko poznatih parova koje svakako mogu biti primjer ostalima.

image

Trojica braće nekad su bili pravi srcolomci.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Joe Jonas i Taylor Swift

Romansu teenagerskih zvijezdi iz 2008. pamte mnogi, a brojni su mediji pisali o tome kako je najstariji brat obitelji Taylor ostavio preko telefona. Joe je tih dana bio jedan od najpoželjnijih teen frajera, no njegov se odnos s Taylor do danas znatno promijenio. Naime, ona je 2016. godine priznala kako je požalila što ga je prozvala u emisiji Ellen DeGeneres nakon prekida.

"To je bilo previše... Sada se smijemo tome, bile su to neke teenagerske stvari", kazala je 2016. u istoj emisiji.

Njih dvoje posljednjih su godina više puta viđeni kako se druže, a Joe i njegova supruga Sophie Turner čak su prisustvovali Taylorinom gostovanju u emisiji Saturday Night Live krajem 2021. godine. Netom prije nastupa, Sophie je nosila šal i prsten iz Taylorine linije odjeće te je priznala kako je njezin veliki fan.

image

Lisa i Lenny zajedno su pozirali i na Met Gali 2015. godine.

/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Lisa Bonet i Lenny Kravitz

Bonet i Kravitz, roditelji glumice Zoë Kravitz, razveli su se 1993. nakon šest godina braka. Međutim, bivši par uspostavio je blisku prijateljsku vezu, čak i nakon što je Lisa započela romansu s Jasonom Momoom 2017.

"Ljudi ne mogu vjerovati koliko smo Jason i ja bliski i koliko sam još uvijek povezan s Lisom", rekao je Lenny za magazin Men's Health. Lenny je kazao i kako mu je, čim su se upoznali, Jason bio poput brata, a i sada često objavljuju zajedničke fotografije.

Čitajte i: Modno usklađeni supružnici u iščekivanju: Glumica i pjevač privukli pažnju idealnim ljetnim krpicama

image

Nakon njegovog razvoda od Angeline Jolie, Jennifer i Brad postali su dobri prijatelji.

LUCY NICHOLSON/AFP/PROFIMEDIA

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Aniston i Pitt dramatično su se razišli 2005. godine nakon glasina o njegovoj aferi sa sada već bivšom suprugom, Angelinom Jolie. Nakon njihova razvoda, Aniston i Pitt postali su dobri prijatelji, a Brad se čak pojavio na proslavi Jenniferina 50. rođendana. Kasnije se šuškalo i kako Aniston jako drži do Brada u prijateljskom smislu te da je uvijek tu za njega.

image

Jenna i Chaning još uvijek su bliski te zajednički odgajaju kćer.

LANDMARK/PROFIMEDIA

Channing Tatum i Jenna Dewan

Nakon razlaza, Tatum i Dewan, koji imaju kćer Everly, poručili su obožavateljima u zajedničkoj izjavi u travnju 2018. da su još uvijek obitelj. Mjesec dana kasnije, glumac je plesačicu nazvao "baby" na svom Instagram storyju povodom Majčina dana. U listopadu 2018., nakon što su oboje ušli u nove veze, objavili su video u kojem sa svojom kćerkicom obilježavaju Halloween.

Linker
17. travanj 2024 13:14