Stiže mali princ!

Bolje od bilo kojeg trofeja: Najveći gladijator u povijesti UFC-a ovog će ljeta dobiti nasljednika

Sretnu vijest ovaj put je otkrio diskretnom objavom na društvenim mrežama, ljubomorno čuvajući svoju obiteljsku "utvrdu", iz koje crpi snagu kad mu je najteže, skrivenom od navijača.

Teškašu nježnog srca - Stipi Miočiću ono najljepše u životu događa se ljeti, kad je i sam rođen. Oženio se početkom ljeta 2016., u srpnju dvije godine kasnije dobio je kćer Meelah Claire, a sad je objavio kako će ovog ljeta ljeto još jednom postati otac, no ovaj put dobiti će sina.

Hrvat iz Clevelanda, koji je do pete godine živio u Rtini kod Zadra, i njegova supruga Ryan Marie ovaj put se nisu pohvalili fotografijom s njezinim istaknutim trudničkim trbuščićem kao što su učinili 2018., očekujući dolazak kćeri, već su sretnu vijest diskretno podijelili preko Instagrama. Kako god bilo, sad je najvažnije da trudnoća protekne prema planu i da se u životu bračnog para sve posloži kako priželjkuju, a njihova djevojčica dobije brata kojeg, zacijelo, nestrpljivo iščekuje.

Najvećem gladijatoru u povijesti UFC-a obitelj je dragocjena "utvrda" iz koje crpi snagu kad je najteže: dovoljno je da tijekom borbe pomisli na zajedničke trenutke sa suprugom i kćeri da još žešće nasrne na protivnika i obori ga gromovitim udarcima zbog kojih su ga sugrađani prozvali Rockyjem iz Clevelanda.

- Čudi me da me Ryan Marie nije napustila jer sam je zbog posla kojim se bavim znao dovesti u neugodne situacije, a znali smo se i porječkati. Ona mi je najbolji prijatelj i idealni životni partner. Puno mi je pomagala kada sam se osjećao izbačenim iz igre. Nikad od mene nije odustala, čvrsta je kao stijena i gurala me naprijed kada mi nije išlo najbolje – opisao je njihov odnos u jednom intervjuu, otkrivši kako je u toj naoko krhkoj medicinskoj sestri pronašao sebi ravnu partnericu koja će mu bez problema reći što misli, svidjelo se to njemu ili ne. Zajedno su već devet godina, upoznali su se kad je Stipe jednom prilikom posjetio oca Bojana u Americi i vrlo brzo shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Dolazak kćeri Meelah Claire dodatno je ojačao njihovu ljubav.

- Meelah Claire, volimo te i obožavamo. Nismo znali da naša srca mogu osjetiti ovakvu ljubav. Pokazala si nam smisao života! Jedva čekamo da provedemo vječnost voleći te - napisao je ponosni tata nakon njezinog dolaska na svijet, uz snimku tek rođene princeze.

Koliko najpoznatijem gladijatoru na svijetu znači uloga oca pokazuje anegdota nakon borilačkog spektakla UFC 220 u Bostonu, u kojem je pobijedio izazivača Francisa Ngannoua. Svi su ga obasuli čestitkama, hvaleći njegove udarce, tehniku i taktiku kojim je slomio suparnika, a on je strpljivo čekao trenutak kad će moći pobjeći iz gungule i otići kući. Kako taj trenutak nikako nije mogao dočekati, naposljetku je iz srca rekao: "Ma pustite pobjedu, postat ću otac! Dobit ću dijete!”

Sudeći po objavi kojom je oduševio navijače, šampion će uskoro će dobiti još jedan maleni i glasan "razlog" da žuri kući nakon borbi, što mu nitko neće zamjeriti...

Linker
19. travanj 2024 15:53