Vatrena plesačica!

Bojana Gregorić Vejzović otkriva kako je nokautirala plesnog partnera: ‘Bilo je strašno!‘

Nakon što je u nedjelju predstavljena prva emisija plesnog showa ne stišavaju se dojmovi o ovogodišnjim kandidatima. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama svi puno očekuju od zagrebačke glumice čiji je nastup obilježila i nezgoda s plesnim partnerom.

Članica kazališta Gavella i bivša balerina Bojana Gregorić Vejzović već si je osigurala posebno mjesto u Plesu sa zvijezdama. Neovisno o tome kako će se ona i njezin plesni učitelj Gordan Vogleša plasirati u budućim emisijama, njihov prvi zajednički nastup teško će tko nadmašiti. Uz odličnih 28 bodova koje su osvojili za svoj quick step na pjesmu Prljavog kazališta Mi plešemo, Bojanin debi u ovom plesnom showu ostat će upamćen - po nokautu. Podsjetimo, glumica je svom partneru Gordanu slomila nos tijekom proba, a to se dogodilo samo tri dana prije početka showa zbog čega je mladi plesač u prvoj emisiji imao flaster na nosu.

O ovoj nezgodi, ali i drugim temama, s poznatom Zagrepčankom pričali smo između plesnih proba za novu emisiju, koja je na programu 13. ožujka.

Čitajte i: Žiri Plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

"Gogo je već puno bolje. Zapravo, on je već i tu prošlu nedjelju odradio kao da se ništa nije dogodilo na čemu sam mu zahvalna", kazala je Bojana za Gloria.hr. Iako su ona i Gordan njezin nokaut u emisiji prikazali više kao šalu, glumica nam je rekla da to nije bilo nimalo smiješno.

"Pola koraka preblizu, pola okreta previše i desi se ozljeda. Gordana sam udarila dok smo uvježbavali koreografiju za naš drugi broj. U tom trenutku mi je stajao s leđa tako da nisam odmah shvatila što sam napravila. No, kad sam se okrenula strašno sam se prepala. Premda mu nos nije krvario, gornji dio je bio vidljivo pomaknut u lijevo. Srećom pa je Gogo stvarno jaka i staložena osoba te nije pravio nikakvu paniku. Samo se uhvatio za nos i rekao da ga moramo ići srediti. Čak mi nije dao da sjednem za volan njegovog automobila", prisjetila se Bojana, koja je s Gordanom osobno otišla na Hitnu pomoć.

Čitajte i: Iris Cekuš o prvom plesu s fatalnim Pedrom: ‘Svi su nam se smijali, a onda me pokušao poljubiti...‘

"Moram se zahvaliti maksilofacijalnim kirurzima Aleksandru Milenoviću i Emilu Dediolu koji su Gogi nos sanirali. Sve je bilo brzo i stručno. Vjerujem da je Gogi bilo jako bolno s obzirom na to da su mu nos popravili 'naživo'", ispričala nam je Bojana, koja dobro zna da su povrede dio plesne profesije što je kao balerina i sama iskusila. Štoviše, zbog ozljede kuka, kao mlada djevojka, morala je odustati od plesne karijere.

Žiri Plesa sa zvijezdama lijepa glumica, koja je prošlog mjeseca napunila 50 godina, oduševila je i mladenačkim izgledom, a nama je priznala da će je u nedjelju u televizijskom studio bodriti njezini najmiliji: suprug Enes, sin Raul i kći Zoe.

"Sve troje su bili oduševljeni mojim prvim nastupom. Raul će uskoro proslaviti 16 godina, a Zoe ima jedanaest i pol. Obiteljski život nam nimalo ne pati zbog mog angažmana jer sam odlična organizatorica", našalila se Bojana.

Linker
19. travanj 2024 14:58