SRETNE VIJESTI

Blanka Vlašić se udala u tajnosti za belgijskog voditelja: ‘Krajem godine stiže naš sinčić‘

Blanka je sudbonosno da izgovorila belgijskom sportskom novinaru i voditelju Rubenu Van Guchtu. Svadbeno slavlje održalo se u Splitu, a prisustvovali su im samo najbliži.

Blanka Vlašić prošlog se ponedjeljka udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta. Vjenčanje su proslavili u uskom krugu najbližih osoba, a sad je sportašica na svom Instagram profilu objavila fotografije s vjenčanja. Vjenčanje se održalo u njenom rodnom Splitu.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Va Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografije.

Neko se vrijeme šuškalo da su u vezi, no oni to nisu htjeli potvrditi. Belgijski mediji pisali su da je Ruben posljednjih mjeseci često putovao u Split, no on je demantirao da je to zbog Blanke.

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Vjenčanje i trudnoća sad su ga demantirali.

Ruben je bio u sedmogodišnjem braku s poduzetnicom Laurence Van Tongerloo, od koje se razveo u listopadu prošle godine. Prije toga su bili zajedno dvije godine.

"Ovaj tandem više ne postoji. Nebrojene uspomene neprocjenjive vrijednosti. No danas se naši putevi razilaze. Hvala vam što ste meni i Laurence dali potrebi mir, nismo spremni komentirati kraj", objavio je tada.

Linker
31. srpanj 2022 18:26