Splash News
ŠKOLSKI DANI

Blake Lively: 'Imala sam užasan nadimak, zadirkivali su me zbog izgleda'

Glumicu Blake Lively (30) danas mnogi smatraju jednom od najljepših u Hollywoodu, ali situacija nije ni približno bila takva kada je bila u osnovnoj školi gdje su je zbog izgleda – zadirkivali.

Glumicu Blake Lively (30) danas mnogi smatraju jednom od najljepših u Hollywoodu, ali situacija nije ni približno bila takva kada je bila u osnovnoj školi gdje su je zbog izgleda – zadirkivali.

Zvijezda filmova "Green Lantern" i "The Shallows" otkrila je kako su je djeca često zadirkivala i zvala po liku iz dječje emisije "Ulica Sezam". Naime, kako je već tada bila jako visoka, uspoređivali su je s Velikom Pticom, a pri tom im je išlo na ruku i to što je imala „žutu“ kosu. Traumatičnog zadirkivanja glumica se prisjetila nakon što je gostovala u popularnoj emisiji i fotografirala se s Velikom Pticom po kojoj je dobila taj mrski nadimak.

Iako se danas smije prisjećajući se tog razdoblja, tada joj nije bilo nimalo lako slušati zadirkivanja, a kasnije i prihvatiti svoj izgled. Američka glumica odlučna je u tome da svoju djecu – kćeri James (3) i Ines (1), nauči kako se nositi s takvim komentarima, ali istovremeno i koliko je neprihvatljivo zadirkivati druge. Ipak, trenutačno joj je na prvom mjestu zaštita njihove privatnosti i to je dokazala nakon Uskrsa. Naime, paparazzi su je uhvatili kako s njima odlazi na večeru dan prije Uskrsa pa je glumica zamolila portale kao što su Vogue, Harper's Bazaar i Elle da maknu fotografije, a navodno je čak i osobno kontaktirala obožavatelje koji su ih podijelili na društvenim mrežama.

- Zahvaljujemo svim magazinima i portalima koji podržavaju zaštitu dječje privatnosti i zalažu se za prestanak uhođenja djece kako bi se podijelile njihove fotografije - izjavila je uskoro nakon Blake Lively, a njezino mišljenje dijeli i njezin suprug, kanadski glumac Ryan Reynolds. Naime, par se s kćerima u javnosti pojavio samo jedanput - na dan kada je njemu dodijeljena zvijezda na Stazi slavnih.

Actor Ryan Reynolds kisses his daughter while posing by his star with his wife Blake Lively and their daughter James on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California U.S., December 15, 2016.   REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS
U prosincu 2016. prvi su put javnosti predstavili svoje kćeri

Linker
08. svibanj 2024 21:33