Ivana Mišerić i Sandro Mur
 Ivana Mišerić / Instagram
Bor - influencer

Blagi 'poremećaj' Ivane Mišerić poprima sve veće razmjere: 'Sandro je prihvatio situaciju, on to i ne percipira'

Vjerovali ili ne, ali naša poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić još uvijek u stanu ima okićen bor iako se bliži ožujak!? Teškom mukom ga je okitila, pa sada ne zna kada će ga raskititi, no, priznaje nam, teško da će se to dogoditi prije Uskrsa.

'Bor je postao influencer', smije se radijska voditeljica Ivana Mišerić objašnjavajući zašto vjerojatno jedina u Hrvatskoj i dalje drži okićen bor u svom stanu. Voditeljica se na blagdansku atmosferu i dekoraciju navukla tijekom djetinjstva, još dok je bila djevojčica, s roditeljima je birala idealno drvce i uživala.

Strast je to koja ju ispunjava i danas, pa je tako i među svojim prijateljima voditeljica već postala legendarna zbog kreacija kojima kiti bor i uređuje kuću za blagdane.

'Stoji jako dugo, do Uskrsa barem! Mama ga je prije znala raskititi, a sada ću morati sama! Mogao bi stvarno i potrajati do Uskrsa', šali se Ivana. Dodaje da cijela procedura kićenja svečanog bora traje oko osam sati što znači da joj uzme cijeli jedan radni dan. 'Previše je to lampica i kuglica, dok sve namjestim - treba mi od 6 do 8 sati. Malo se odmaknem od njega, mjerim, gledam... Proces je to koji traje. Kasnije i samo raskićivanje traje dugo', priča Ivana za Gloria.hr i dodaje da ga je ipak nešto brže rastaviti negoli sastaviti.

'Imam više od 30 pari lampica, na putovanjima uvijek nastojim pronaći specifične kuglice, naravno, ako je blagdanska sezona... Zavoljela sam blagdansku atmosferu još dok sam bila dijete. Imam taj mali božićni poremećaj. Sjećam se, dok je tata bio tu, birali smo idealni bor dugo, zajedno... Uvijek je nešto bilo krivo - ili je premali, ili prevelik, gust, rijedak... Znate već. A tu su i svi oni američki filmovi u kojima je uvijek sve blještavo i kičasto', ispričala je Ivana i dodala da njezinom dečku ništa ne smeta.

Njezin dečko, poduzetnik Sandro Mur, kaže nam Ivana, prihvatio je situaciju u stanu i ne percipira Ivaninog "mezimca". Nije ni kitio, kaže, to je u potpunosti njezin posao.

Kroz smijeh nam dodaje da je svjesna moći koju ima njezin bor na društvenim mrežama! 'Bor - influencer! Svjesna sam svega, svake godine kažem da ću ići na minimalizam, no onda se predomislim, vjerojatno će nadolazećeg Božića biti još veći i raskošniji, uhvati me atmosfera svake godine', zaključila je Mišerić.

Linker
05. travanj 2024 08:03