Presretni

Blagdanska idila u obitelji Čagalj: Jole i Ana ponovno slave, a objavili i fotografije koje to potvrđuju!

Poznati glazbenik i njegovi najmiliji svako malo imaju razlog za slavlje. Osim što su proslavili Božić, današnji dan im je od posebnog značaja.

U obitelji pjevača Joška Čaga Jole uvijek je veselo, a za svaku posebnu prigodu on i njegova supruga Ana Čagalj organiziraju pravi photoshooting. Tako su sa svojom djecom pozirali u božićnim outfitima, a svu pozornost ponovno je 'ukrao' najmlađi Ivan Luka koji je danas proslavio imendan, kao i njegova sestra Iva.

Maleni je sve sličniji ocu, a u crvenom kompletiću i prugastoj kapici izgledao je kao mali vilenjak koji pomaže Djedu Mrazu. Joline kćeri su pak bile odjevene u zelene haljine koje je krasila velika karirana mašna.

Mama Ana također se sredila - na zajedničkoj fotografiji također nosi zelenu haljinu, dok na ovoj na kojoj pozira sa sinom nosi kostim Bake Mraz. Jedino Jole nije htio isfurati kostim, već je odjenuo ležernu crvenu dolčevitu.

"Dragi moji! Ono što normalnom čoviku najviše znači je zdravlje,obitelj na okupu i oko nas sretni i nasmijani ljudi! To vam od srca želim, kako sebi tako i vama!", poručio je Jole ispod fotografije na Instagramu, a Ana je na svom profilu, koji je nedavno otvorila, sinu i kćeri čestitala imendan.

retan imendan mojoj Ivi & Ivanu i svima Ivama, Ivanima....

"Sretan imendan mojoj Ivi & Ivanu i svima Ivama, Ivanima....", napisala je Ana koja je Ivana rodila u studenom prošle godine. U intervjuu za Gloriju, Jole je priznao kako je Ivan otkad se rodio vrlo veselo dijete te ne pravi probleme.

Samo jede i spava

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici", otkrio je tada Jole kojeg sina od milja zove mali Pinčo.

Kad je Ana zatrudnjela, malo je strahovao kako će se poslije višegodišnje pauze od pelena - i uz sve poslovne obaveze - nositi s malim djetetom, no sve je konce brzo pohvatao.

"Već smo par puta i izišli s prijateljima, no trenutačno nam je draže biti kod kuće. Supruzi pomažem koliko god mogu: razvozim kćeri gdje treba, dovršim ručak, a oko sina sve radim te sam ga, prema našoj obiteljskoj tradiciji, prvi i okupao. No, moram priznati da je najveći posao na mojoj supruzi koja je uistinu čudo od žene. Ustaje već oko šest sati, sama čisti kuću te uči s kćerima, koje su odlikašice", rekao je Jole.

Linker
19. travanj 2024 22:44