Samo s njom još razgovara

Bivši zaručnik Jennifer Lopez objavio dirljivu posvetu bivšoj supruzi: ‘Uvijek sam govorio da sam izuzetan sretnik‘

Bivši igrač bejzbola, a danas uspješni poslovni čovjek, jedino je ostao u dobrim odnosima s majkom njegovih dviju kćeri. Sve druge žene s kojma je bio, a popis je podugačak, s njime očito više ne žele imati posla.

Alex Rodriguez (46), bivši dečko Jennifer Lopez objavio je dirljivu rođendansku čestitku posvećenu svojoj bivšoj i jedinoj supruzi Cynthiji Scurtis s kojom ima kćeri Natashu (17) i Ellu (8).

"Danas slavimo nekog meni vrlo posebnog. Osobu koja nastavlja mijenjati živote mojih kćeri svaki dan i ima moje vječno divljenje i poštovanje. Uvijek si bila divna majka i uzor našim kćerima. Sretan ti rođendan Cynthia!", napisao je među ostalim na svom Instagram profilu ovaj bivši igrač bejzbola i veliki ljubitelj žena. Bivšu suprugu upoznao je u teretani u Miamiju i ubrzo su se 2002. vjenčali. No ljubav je potrajala samo šest godina jer je njegova supruga predala zahtjev za razvod, a ako razlog navela je ''emocionalnu napuštenost" djece kao i bračnu nevjeru. A u dokumentu za razvod piše i "Brak stranaka je nepovratno prekinut zbog suprugovih izvanbračnih odnosa i drugih bračnih neprilika."

Čitajte i: Nakon 10 godina odvojenog života, braku je napokon došao kraj: Gotova agonija za Arnolda Schwarzeneggera i njegovu bivšu

Alex Rodriguez naime, poznat je kao veliki ljubitelj žena kojima teško može odoljeti čak i kada je u nekoj vezi. To se upravo smatra i razlogom zašto je Jennifer Lopez prije deset mjeseci naprasno prekinula zaruke s ovim ljepuškastim Njujorčaninom. Nakon razvoda od supruge, Rodrigez je bio u vezama s Madonnom, Kate Hudson, Cameron Diaz, bogatom poduzetnicom Anne Wojcicki, hrvačicom Torrie Wilson…, a posljednje dvije godine sa slavnom J. Lo. Iako se činilo da se ovaj "lovac na suknje" konačno smirio i pun hvale prema partnerici pronašao onu koja ga može držati na uzdama, očito je da "vuk dlaku mijenja ali ćud nikada". Jer osim sa ženama koje je javno pokazivao, često je bio snimljen i u intimnom druženju s mnogim anonimnim ljepoticama što na jahtama, što u noćnim klubovima. I to često dok je bio u vezi. Tako da je njegova lista ljubavnih ''trofeja'' prilično dugačka, a čini se da je ostao u dobrim odnosima samo s bivšom suprugom - jer ako je već loš partner, ne znači da je i loš otac.

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez u vrijeme ljubavi

HECTOR RETAMAL/AFP/PROFIMEDIA

U čestitki za njezin rođendan još je dodao i obiteljsku fotografiju s njezinim sadašnjim suprugom s kojim ima petogodišnju kćer.

"Uvijek sam govorio da sam izuzetan sretnik kada je u pitanju zajedničko roditeljstvo. Drugi parovi na pola dijele vrijeme sa svojom djecom, a kod nas toga nema. Unatoč velikim obavezama, život u neposrednoj blizini i zajednički trud omogućili su nam da budemo jednako uključeni u odgoj dviju mladih žena pred kojima je svjetla budućnost. I na tome ti beskrajno hvala. Hvala ti na dva najljepša dara koje čovjek može dobiti." zaključio je Alex Rodriguez svoj hvalospjev bivšoj supruzi.

Linker
19. travanj 2024 06:48