NIje ga sram

Bivši voditelj nakon apela u pomoć: 'Ne uplaćujte više, skupili smo više nego dovoljno, a tati ste vratiili osmijeh na lice'

Nenad Hervatin, 39-godišnjak koji je svoju karijeru započeo u prvom hrvatskom reality showu Story Super Nova, zamolio je svoje prijatelje da mu za rođendan ispune jedinu želju, a to je da mu pomognu s donacijama zbog teške životne situacije. Dan nakon te objave ponovo se oglasio na svom Facebooku i poručio svima koji su uplatili novac da to više ne čine jer su skupili "i više nego dovoljno".

"Najviše na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je. Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Nije me sram što sam ostavio klijente i svaka dva sata mijenjao mami pelene do smrti, nije me sram što ga neću staviti u dom, jer kad je mene trebalo spašavati, ja nisam završio u domu za nezbrinutu djecu nego u njegovom domu. Tako da za ovaj rođendan molim sve svoje prijatelje da mi ispune želju. Bio bih vam jako zahvalan kad bismo mu bar malo pomogli. Svaka donacija je dobro došla. 10, 20, 50 kuna... Svejedno. Želim da ima za injekcije prije operacije 12.08. i za lijekove dovoljno", stoji u njegovoj prvoj objavi.


Facebook

Za njegov 39. rođendan Nenadu se ostvarila želja, pa se zahvalio na donacijama.

"Sakupili smo i više ni dovoljno. Molimo nemojte više uplaćivati. Višak ćemo namijeniti zakladi "Ljubav bez granica" kako bismo i mi dalje nastavili pomagati! Ovo je najljepši rođendan ikad. Ne zbog toga što smo pomogli tati, nego mu vratili osmijeh na lice i vjeru da ima dobrih ljudi. Hvala svima! Voli vas Neno kojemu ste ispunjenjem rođendanske želje ostvarili san. Tata i ja idemo dalje u borbu bez predaje!", napisao je Neno koji o svom ocu govori uvijek s ljubavlju.

"Imao sam sreću odrasti u normalnoj obitelji i nemam trauma. Djetinjstvo kakvo sam imao prije dodjele skrbništva, s biološkim roditeljima zlostavljačima, ne bih poželio niti jednom djetetu.. Moj otac Joža je bio strog i pravedan, no jako brižan i pun ljubavi i dobrote, i tako me odgojio", uvijek naglašava bivši novinar i voditelj.


Linker
15. travanj 2024 11:17