Goran Berović
poseban susret

Bivši supružnici zajedno slave unatoč zabranama: 'Stara ljubav zaborava nema'

Bivši bračni partneri Vlado Kalember i Ana Rucner pozirali su nazdravljajući za rođendan slavnog pjevača grupe Srebrna krila uz emotivnu poruku...

"Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno!", napisala je glazbenica Ana Rucner kraj fotografije s bivšim suprugom Vladom Kalemberom na kojoj oboje nose zaštitne maske i nazdravljaju na otvorenom.

Vlado Kalember slavi 67. rođendan, a unatoč koronavirusu našli su način kako da rođendan obiteljski obilježe. Bivši supružnici i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, a jedan od zasigurno glavnih razloga takve odluke je i njihov 13-godišnji sin Darian.

"Ako si netko ne odgovara u jednom segmentu, elementu, ne mora značiti da u drugih tisuću ne", rekao je nedavno Vlado. Pratitelje je njihova objava baš razveselila, a jedna od prijateljica im je u komentarima i napisala da 'stara ljubav zaborava nema'.

Izljevi nježnosti koji su se zaredali kod bivših supružnika ne znače da su krenuli prema pomirenju jer su oboje, još otkako su se razveli 2014. godine, isticali da između njih ljubavi i dalje ime, a Ana Rucner je svojem bivšem partneru često znala govoriti da je on njezino srce.

Goran Berović

"Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama - rekli su tada.

"Meni je žao što takvi dobri odnosi nisu pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka. A Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost", rekao je Kalember u zanimljivom intervjuu.

Pročitajte i:

Rođendanski tulum Ane Rucner za pamćenje: 'Kad je moj sin uz mene, tada imam sve!'

Beauty talk s Anom Rucner: 'Ne zazirem ni od kakvih estetskih tretmana, neke sam i isprobala'

Nezaboravna avantura Ane Rucner: 36 sati putovanja, propušteni letovi i spavanje na aerodromu

Linker
11. travanj 2024 20:50