Kopanje po prošlosti

Bivši suprug Jennifer Aniston otkrio što mu je najviše išlo na živce u braku: ‘Bilo je vrlo frustrirajuće‘

Glumac je nakon rastave ostao prijatelj s bivšom suprugom, ali na živce mu je išla konstantno uplitanje javnosti u njihov odnos, čak i nakon razlaza.

Otkako se proslavila ulogom u seriji 'Prijatelji', Jennifer Aniston konstantno je pod povećalom javnosti, najviše zbog svojih propalih brakova s Bradom Pittom i Justinom Therouxom. U nedavnom intervju za časopis Rolling Stone, Theroux je rekao kako ga još uvijek iritira što je njegova veza s Aniston postala meta javnosti.

Čitajte i: Jennifer Aniston - žena na meti! Hoće li ikada prestati pritisak na jednu od omiljenih svjetskih glumica

"Znate, to je vrlo zanimljivo. U idealnim okolnostima poznati ste po tome što radite ili po doprinosu u umjetnosti, literaturi, filmovima, bilo čemu drugom. Čak i ako je kritika negativna, u redu je, to je fair play. Ali postoje ljudi koje samo zanima privatni život drugih ljudi. Mislim da je najbolje odvratiti pogled od toga jer u suprotnom unaprijed stvarate predodžbu o nekome, koja je u većini slučajeva netočna", objasnio je glumac.

"To je vrlo frustrirajuće", dodao je.

Justin i Jennifer prvi su put počeli hodati 2011. godine, a kad su početkom 2018. godine otkrili da su se prije nekoliko mjeseci razdvojili, javnost je počela biti fascinirana njihovom ljubavlju.

image
Justin Theroux i Jennifer Lopez bili su u braku od 2015. do 2017.
JASON MERRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Aniston pokazala novog frajera: U život joj je ušao netko tko joj je zacijelio bolnu ranu

"U pokušaju da smanjimo bilo kakva daljnja nagađanja, odlučili smo objaviti našu rastavu. Ova je odluka zajednička i s ljubavlju je donesena krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili rastati, ali radujemo se nastavku našeg dragocjenog prijateljstva", rekli su tada u službenoj izjavi.

Par je ostao blizak od razlaza, a Justin je nedavno rekao da njeguje svoje prijateljstvo sa zvijezdom "Prijatelja".

"Sviđalo se to nekom ili ne, nismo imali dramatični raskol i volimo se. Iskren sam kad kažem da njegujem naše prijateljstvo. Ne možemo biti zajedno, ali još uvijek donosimo jedno drugom radost i prijateljstvo. Također, Jen me nasmijava jako, jako žestoko. Ona je urnebesna osoba. Bio bi osobni gubitak za mene ako ne bismo bili u kontaktu. Volim misliti da ona smatra isto", rekao je Justin.

Linker
23. travanj 2024 12:55