Pepelom po glavi

Bivši sportaš dozvao se pameti i želi se vratiti Jennifer Lopez! Hoće li mu oprostiti navodnu nevjeru?

Pjevačica i glumica razmišlja o razlozima da oprosti bivšem, ponajprije zbog svoje i njegove djece koja su se jako zbližila, ali mora biti odgovorna i prema sebi: svjesna je da u vezi bez povjerenja nema sreće.

Kako to u ljubavi često biva, nekoliko samotnih dana, blokiran broj telefona i uspomene na sretne dane djeluju poput kante hladne vode koja se nevjernim ljubavnicima nenadano izlije po glavi jer tada shvate što su napravili... Čini se da se to dogodilo i Alexu Rodriguezu (45), bivšem zaručniku Jennifer Lopez (51) koji bi sada dao sve na svijetu da mu oprosti i pruži još jednu priliku, izvješćuju strani mediji. Izvor blizak umirovljenom sportašu tvrdi da mu je silno žao što je dao povoda glasinama da je vara i javno je osramotio navodnom aferom s Madison LeCroy (30), zvijezdom reality showa 'Southern Charm’ - nakon čega je prekinula zaruke. - Alex neće odustati. Spreman je učiniti sve kako bi veza profunkcionirala – tvrdi još jedna osoba bliska bivšem paru.

Nekadašnji igrač Yankeesa nedavno je samo zbog Jennifer došao iz New Yorka u Los Angeles i izveo je na večeru u hotel Bel-Air, gdje su navodno imali prvi spoj. Budući da ga ona još uvijek voli, saslušala ga je, međutim, ne želi brzati s odlukom. S jedne strane nije lako ostaviti iza sebe četiri godine, koliko su bili zajedno, i zaboraviti na iskušenja koja su prebrodili. Dovoljno je prisjetiti se kako su nakon zaruka na Bahamima 2019. dvaput odgodili vjenčanje zbog pandemije, što je izazovno u svakoj vezi.

image

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Poljuljano povjerenje

Najvažniji razlog da mu oprosti su njezini trinaestogodišnji blizanci Max i Emma koje je dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Jako su zavoljeli Alexa, počeli su ga doživljavati kao poočima i nedostaje im. Nije lako ni kćerima bivšeg sportaša koje je dobio s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis, Natashi (16) i Elli (13). Zbližile su se s Jennifer i povezale s blizancima, a sada će se zajednička druženja prorijediti. Koliko god se bivši zaručnici trudili ostati u dobrim odnosima, njihova djeca više nikada neće biti bliska kao što su bila.

No, pjevačica i glumica najveću odgovornost ima prema sebi. Kada se povjerenje u voljenu osobu jednom poljulja, teško ga je vratiti. Veza bez povjerenja postaje nezdrava, a tada najviše pate djeca. Budući da ovih dana Jennifer Lopez u Dominikanskoj Republici snima novi film "Shotgun Wedding”, zaokupljenost poslom pomaže joj odmaknuti se od ljubavnih dvojbi. Vjerojatno će još jednom promisliti o razlozima da ipak oprosti bivšem ili ga zauvijek prekriži. Kako ondje nedavno snimljena njezina fotografija bez zaručničkog prstena vrijednog 1,8 milijuna dolara, što ju je objavila na društvenim mrežama, možda je to njezin odgovor na pokušaje bivšeg da joj se vrati? Ne kaže se tek tako da fotografija vrijedi kao tisuću riječi.

Čitajte i: Demantirali prekid pa ipak prekinuli! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno potvrdili kraj

Čitajte i: Svi su u šoku: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, je li za to kriva fatalna reality zvijezda?

Čitajte i: Prekid godine ipak se nije dogodio! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantirali ljubavni krah

Linker
20. travanj 2024 17:54