Getty Images
Gušio se u suzama

Bivši nogometaš i godinu dana nakon odlaska supruge potpuno slomljen: 'Nikada se više neću ženiti'

Vinnie Jones gostovao je u showu svog prijatelja Piersa Morgana u kojem se kroz suze prisjećao voljene supruge te priznao da je brak za njega završena stvar.

Umirovljeni velški nogometaš Vinnie Jones prošle je godine iznenada ostao bez supruge Tanye. Par je bio u braku čak 25 godina, a Tanya se punih šest godina borila s melanomom od kojeg je preminula s 53 godine. Svoje posljednje dane života provela je uz svog supruga, njihovu kći Kayley i najbliže članove obitelji.

Vinnie Jones and Tanya Jones attend
Tammie Arroyo / PA Images / Profimedia
Vinnie i Tanya bili su u braku 25 godina.

Vinnie je nakon gubitka supruge bio potpuno neutješan; plakao je po čitave dane, ne mogavši pronaći način da se utješi, a da "vrijeme ne liječi rane" pokazao je i u showu Piersa Morgana.

Nije mogao suspregnuti suze

Tijekom emisije prepune emocija, Piers, inače Vinniejev dugogodišnji prijatelj, pustio je isječak kada je Vinnie zadnji put bio u njegovom showu sa suprugom Tanyom, koja ga je podržavala iz prvog reda.

Vinnie se, čak i prije nego je vidio videoklip, rasplakao, a na pitanje je li Tanyu još uvijek nepodnošljivo vidjeti, odgovorio je: "Ne, plačem zbog uspomena. Bila je tako predivna osoba", izustio je kroz suze.

Vinnie i Tanya su se upoznali još kao tinejdžeri, a vjenčali su se 1994. godine. Bračne zavjete ponovili su 2007., a Vinnie je Piersu priznao da je za njega brak završena stvar.

"Nemoguće je odgovoriti na ovo pitanje, ali ako me pitaš bi li se opet ženio, odgovor je ne. Tanya to ne bi željela. Neće biti drugog braka za mene, Piers, siguran sam. Brak s Tanyom je bio jedan jedini i predivan za mene", rekao je bivši nogometaš.

U showu je također otkrio što je najviše volio na njoj: "Bila je tu za mene. Puno puta sam je razočarao, ali uvijek je bila uz mene. Uvijek bi mi pružila ruku i uhvatila me kada bi padao", rekao je. Vinnie je odmah nakon smrti supruge kupio grobno mjesto pored njenog, a želja mu je da tamo prospu njegov pepeo.

Čitajte i:

Još nije preboljela gubitak muža, a za njegove avanture doznala je u autobiografskoj knjizi

U tri tjedna izgubio je i sina i kćer: Slomljeni voditelj teško se nosi sa životnim udarcima

Preminula supruga Johna Travolte: 'Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti'

Dubravka i Milo Hrnić teško se nose s tragičnim gubitkom najstarijeg sina: 'Naša tuga je prevelika'

Linker
24. travanj 2024 23:26