Mel B
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Teške optužbe

Bivši joj želi potpuno uzeti skrbništvo nad djevojčicom. Tvrdi da je pjevačica zlostavljačica i da se malena boji svoje majke

Mel B i Stephen Belafonte nisu zakopali ratnu sjekiru, dapače, njihova bitka tek bi mogla postati zaista ružna. Naime, Belafonte želi izboriti potpuno skrbništvo nad njihovom osmogodišnjom kćeri, a pjevačici susrete s kćerkicom strogo nadzirati.

Borba za skrbništvo nad osmogodišnjom kćerkicom Mel B i bivšeg joj supruga Stephena Belafontea još nije gotova, dapače, najteži dio tek je pred pjevačicom. Naime, Belafonte je na sudu zatražio potpuno skrbništvo nad djevojčicom, tvrdeći da ju je Mel B napustila kada se odlučila preseliti u Veliku Britaniju. U tužbi Belafonte navodi da je većinu 2018. i 2019. godine proveo kao jedini skrbnik djevojčice jer je Mel B otišla u Englesku i nije prisutna u životu njihove kćeri.

Stephen traži da sud odredi Mel B pravo na viđanje djevojčice isključivo u Los Angelesu i to pod nadzorom. Njegovi zahtjevi nastavak su sudske borbe koja je u prosincu 2019. završila u Belafonteovu korist, tada je uspio od suca isposlovati odredbu kojom je Mel B zabranjeno da malenu vodi u Veliku Britaniju za blagdane. Tvrdio je da se djevojčica boji svoje majke, a naveo je i da Mel B koristi to vrijeme kako bi pričala neprimjereno o njemu u prisutnosti njihove kćeri.

INGLEWOOD, CA - AUGUST 27:  Mel B attends the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images)
Getty Images

Dodao je da ne želi da djevojčica bude izložena verbalnom i psihološkom zlostavljanju njezine majke. Stephen tvrdi da mu je kći sama rekla da se boji majke jer je 'zatvara u tamnu sobu i ponavlja stalno ista pitanja zahtijevajući odgovore'. Zbog svega toga Belafonte želi puno skrbništvo nad djevojčicom, želi samostalno donositi odluke o njezinom zdravlju i obrazovanju, a Mel B ograničiti pravo na viđanje pod nadzorom.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - APRIL 06:  Stephen Belafonte and actress/musician Melanie Brown attend the  Premiere Of New Line Cinema's
Getty Images

Linker
01. prosinac 2022 01:15