Najteži dani

Bivši dečko Katie Holmes u suzama zbog nemjerljivog gubitka: ‘Srce mi se raspalo u tisuću komadića‘

Američki glumac Jamie Foxx shrvan je nakon što je njegova sestra, koja je imala Downov sindrom, preminula.

Glumac Jamie Foxx jedva je smogao snage podijeliti sa svojim obožavateljima vrlo tužnu vijest - njegova sestra DeOndra Dixon nažalost je preminula. Jamie je uz nju bio jako vezan te je, kako je napisao na Instagramu, bila nezamjenjiva.

"Srce mi se raspalo u tisuću komadića. Moja voljena sestra nas je napustila i prešla u drugi svijet. Da, prešla, jer će uvijek biti živa. Ostavila nam je mnoge predivne uspomene... bila je svjetlo naše obitelji. DeOndra, ostavila si rupu u mojem srcu, ali ispunit ću je sa svim našim uspomenama. Volim te svim svojim bićem", napisao je Jamie svojoj voljenoj sestri.

Inače, strani mediji pišu da je DeOndra, kći Jamiejeve majke Louise Annette i njezina drugog supruga Georgea, preminula u dobi od 36 godina prije tjedan dana. Rođena je s Downovim sindromom, no to je nije sprječavalo da bude, kako je Jamie dodao u posveti, kraljica podija koja je uvijek zabavljala društvo na kućnim partyjima.

image
Jamie i njegova sestra DeOndra.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Uvjeren sam da je sada u raju i pleše s anđelima. Osmijeh mi se na lice vrati kada se sjetim svih tih silnih uspomena. Njezin ples na dodjeli Grammyja, spuštanje niz ogradu u kući, uvijek raspjevana i spremna za ples", napisao je glumac u objavi.

Jamie je s njom često provodio slobodno vrijeme te ju je nekoliko puta vodio sa sobomi na crveni tepih.

"Od prvog dana bili smo zaljubljeni u nju, bila je preslatka čokoladna okruglica", rekao je glumac jednom prilikom. DeOndra je bila globalna ambasadorica za fondaciju Global Down Syndrome Foundation koja ju je opisala kao "istinskog anđela koji nas sad gleda s visina".

Linker
17. travanj 2024 15:13