Pokojna Lady Di sa sinovima Harryjem i Williamom
 Mike Forster / Solo / Profimedia
'Kraljica srca'

Bivši batler princeze Diane podijelio nikad viđeno dirljivo pismo u kojem mu je otkrila zle slutnje

Nekadašnji batler "kraljice srca", princeze Diane, na Instagramu je podijelio dosad neviđeno pismo koje mu je Diana rukom napisala, a tiče se njezinih sinova, Williama i Harryja.

Paul Burrell, bivši batler princeze Diane na Instagramu je podijelio fotografiju i rukom pisano pismo koje mu je Diana napisala, a iz njega se može iščitati njezina snaga, velika ljubav prema sinovima, ali i djelić tuge jer kao da je predosjetila da će joj se nešto dogoditi.

"Dok Harry, Meghan i Archie počinju graditi novi život, sjetio sam se riječi koje mi je princeza Diana napisala prije mnogo godina. Riječi su to majke bezuvjetne ljubavi koje su danas itekako prikladne kao i onda kada ih je napisala, prije više od 24 godine", napisao je Burrell.

U pismu stoji: "Volim svoje dječake do smrti i nadam se da će sjeme koje sam posadila i dalje rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost."

Charles, Prince of Wales, and Diana, Princess of Wales, on holiday in Majorca, Spain, with their sons Prince William and Prince Harry. They are guests of King Juan Carlos of Spain and his wife Queen Sofia. They are staying at their holiday home, the Marivent Palace, which is situated just outside the capital city of Palma., Image: 248384205, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com  London: +44 (0) 20 7421 6000  Florida: +1 239 689 1883  Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: LFI/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia
LFI/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Tijekom drame oko Megxita, Burrell je jedan od onih koji je iskazao podršku Meghan i Harryju, što je dao do znanja u svojoj objavi: "Moje misli su s Meghan i Harryjem dok čine ogroman korak u novi život. Također sam razmišljao o princezi Diani i što bi ona mislila o svemu. U svom srcu znam da bi željela da Harry i Meghan budu prije svega sretni", napisao je bivši batler na Instagramu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 8. siječnja su objavili kako će se udaljiti od kraljevske obitelji, postati financijski neovisni te živjeti na relaciji Kanada - Velika Britanija. Njihova odluka sve je šokirala, a posebice kraljicu Elizabetu i ostatak obitelji koji ni u snu nisu ovo očekivali. Nakon gotovo dva tjedna pregovora s Elizabetom, kraljica je odlučila da Meghan i Harry više neće koristiti kraljevske titule te će vratiti 2,4 milijuna funti, odnosno više od 20 milijuna kuna, koje su potrošene za obnovu Frogmore Cottagea. Također, više neće biti financirani iz javnih sredstava, ali mogu zadržati privatna pokroviteljstva.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09:  Prince Harry (R) and his fiancee Meghan Markle visit Reprezent 107.3FM on January 9, 2018 in London, England. The Reprezent training programme was established in Peckham in 2008, in response to the alarming rise in knife crime, to help young people develop and socialise through radio.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

"Želim im zahvaliti za sav njihov rad u Ujedinjenom Kraljevstvu, Commonwealthu i izvan njega, i posebno sam ponosna što je Meghan u vrlo kratkom roku postala dio obitelji", napisala je Elizabeta u službenoj objavi.

Možda će vas zanimati i ovo:

Gotovo je, Meghan i Harry više nisu dio kraljevskog života! Ostali bez titula i moraju vratiti više od 20 milijuna kuna

Princ Harry iznio cijelu istinu o povlačenju: 'Žalosti me što je ovako završilo'

Od spoja na slijepo do bijega od kraljevske obitelji: Tri godine čiste drame princa Harryja i Meghan Markle

Linker
16. travanj 2024 08:45