Nije mogla šutjeti

Bivša prijateljica Kim Kardashian konačno otkrila tko je kriv za njihov razlaz: ‘Isprao joj je mozak‘

Larsa Pippen, koja je s reality zvijezdom bila nerazdvojna, ranije ove godine prestala je pratiti Kim na društvenim mrežama i zahladila odnos s njom, a svemu je kumovao Kimin suprug Kanye.

Nekoć najbolja prijateljica reality zvijezde Kim Kardashian odlučila je progovoriti o razlogu zahlađenja odnosa, ali i odnosu Kim i njezinog supruga Kanyea Westa koji se nije baš proslavio nakon kandidature za predsjednika SAD-a. Larsa Pippen i Kim su prije bile nerazdvojne, no u nekom trenutku ove godine počele su se razdvajati i prestale su se pratiti na društvenim mrežama.

Iako se šuškalo da je za to kriva sama Larsa koja se spetljala s Tristanom Thompsonom, bivšim dečkom Kimine sestre Khloe, Larsa tvrdi kako je svemu kumovao Kanye koji na Kim ne utječe niti zdravo niti dobro.

"Mislim da Kanye ne vjeruje nikome tko dođe u kontakt s Kim pa sam osjećala da ne smijem biti bliska s njom, a bila sam jako bliska", objasnila je bivša supruga NBA košarkaša Scottieja Pippena.

image
Larsa Pippen.
FAME BY SHEERAZ/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Međutim, Larsa nije stala samo na tome, već je optužila Kanyea da kontrolira Kim: "Kanye je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji da svi misle... Ne znam ni sama što. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da mi jednostavno nije vjerovao", rekla je u podcastu Hollywood Raw.

Ne želi biti problem u njihovom odnosu

Kanye je, kako je ispričala, znao zvati Kim u četiri, pet, šest sati ujutro, a ona mu se javljala.

"Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kad nije bio sretan zbog X, Y, Z. I što se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla razgovarati s njim. Nisam mogla, iscrpio me. Blokirala sam ga. Očito, to ga je uzrujalo. Tad je krenulo da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda mi se je*e za vas", rekla je Pippen.

Za kraj je poručila da ne želi predstavljati glavni problem u njihovom braku i da se Kanye osjeća ugroženo, iako smatra da nije apsolutno ništa napravila čime bi izdala prijateljstvo s Kim.

"Volim te, bile smo najbolje prijateljice, prošle smo skupa kroz sve. Nikad ne bih napravila išta što bi ugrozilo naš odnos jer smo bile kao sestre, kao obitelj. No ako me moraš obrisati s društvenih mreža da ti doma bude bolje, u redu. Ako Kanye misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživjet ću. Je li me boljelo? Je. No imam li dovoljno ljubavi drugdje? Imam. Proći će i ovo", zaključila je.

Linker
19. travanj 2024 00:44