celebrity razvodi

Bitka se nastavlja! Maddox Jolie-Pitt svjedočio na sudu protiv Brada Pitta

Nakon što je u javnost iscurila vijest da je Angelina Jolie pripremila dokaze o psihičkom nasilju od strane Brada Pitta, otkriveno je i kako je na sudu svjedočio njezin najstariji sin.

Brakorazvodna parnica između Angeline Jolie i Brada Pitta se zahuktava. Tijekom proteklog tjedna, otkriveno je kako poznata glumica pripremila dokaz da je njezin bivši suprug vršio obiteljsko nasilje dok su bili u braku, a danas su medije preplavile vijesti o svjedočenju njihovog najstarijeg sina Maddoxa.

Otkriveno je da je 19-godišnji Maddox, kojeg je Angelina posvojila u Kambodži, već svjedočio na sudu i otkrio svoje viđenje događaja koji su se odvijali u domu Jolie-Pitt.

"Maddox je već dao izjavu na sudu kao punoljetna osoba. Njegovo svjedočenje Brada nije prikazalo u lijepom svjetlu", otkrio je izvor.

image
Angelina Jolie s Maddoxom i kćeri Zaharom
SL, 4CNRS, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"On više ne koristi prezime Pitt u legalnim dokumentima, već samo Jolie. Htio bi i službeno promijeniti prezime, no Angelina je izjavila kako se s time ne slaže", izjavio je izvor.

Angelina i Brad vjenčali su se 2014. godine, nakon 10 godina veze, a odlučili su se razići samo dvije godine nakon romantičnog vjenčanja u kojem su veliku ulogu imala njihova djeca. Kad su se razišli 2016. godine, Angelina je na sudu progovorila o obiteljskom nasilju, no nikakvi pravni postupci nisu pokrenuti. Sad bi priča mogla biti drugačija.

Linker
14. travanj 2024 19:24