važne životne odluke

Billie Eilish: ‘Radije bih umrla nego ne imala djecu‘

Glazbenica se osvrnula na nedavne pucnjave u američkim školama i priznala da se boji za budućnost svoje djece.

Pjevačica i kantautorica Billie Eilish je u novom intervjuu za Sunday Times Magazine otkrila da je oduvijek željela imati djecu i da joj je postati roditelj jedan od glavnih ciljeva u životu. No, uhvati je tjeskoba kada razmišlja o tome da mora zaštititi svoju djecu.

"Radije bih umrla nego ne imala djecu. Što sam starija, to više doživljavam stvari, samo razmišljam: 'Uh, što ću kad moje dijete misli da je nešto super, a ja, kao, ne, nije!' I neće me poslušati", rekla je pjevačica.

Govoreći o problemima s kojima se djeca u Americi trenutno suočavaju, Billie je priznala da je užasnuta strahom od pucnjave u školi.

Čitajte i: Billie Eilish je na turneji 'Sretnija nego ikad', a upravo je prekinula s dečkom

"Zašto je u redu biti uplašen ići u školu? Idete u školu i morate biti spremni na traumatično iskustvo koje vam može promijeniti život ili da ćete umrijeti. Gdje je tu logika?", dodala je.

image

Billie Eilish

DAVID DAVIS/IMAGESPACE/SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kantautorica je s javnošću nedavno podijelila svoju borbu sa životom u centru pažnje, priznajući da je postala depresivna unatoč velikom uspjehu nakon što je sa samo 17 godina objavila svoj prvi album 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'.

"Zaista nisam voljela što sam uspješna. Prvih nekoliko godina svoje karijere bila sam vrlo mlada i vrlo depresivna i nisam ni znala želim li išta što imam. Glupo malo dijete", rekla je Eilish, no od tada je napravila neke promjene i puno je opuštenija u pristupu prema životu i karijeri.

"Nismo više imali brutalni raspored turneja, dobili smo više suradnika i više nismo morali sve sami. I postalo je stvarno jako ugodno", priznala je pjevačica koja je pjesme pisala sa svojim bratom Finneasom.

Iako je prilično zatvorena u vezi svog privatnog života, početkom lipnja se saznalo da je prekinula s dečkom, deset godina starijim glumcem Matthewom Tylerom Vorceom. On je vijest potvrdio na svom Instagram profilu, nakon što je viđen s drugom ženom pa su ga obožavatelji napali da vara Billie.

''Nitko nikoga nije prevario. Veze jednostavno završavaju. Stvaranje glasina i laži na internetu je opasno", poručio je.

Linker
18. rujan 2022 09:45