Instagram
treninzi na posebnoj spravi

Bili smo u teretani s Marijanom Mikulić: 'Na vježbanje su me natjerali problemi sa zdravljem'

S glumicom Marijanom Mikulić, koja je ovih dana u fokusu javnosti jer je u najnovijem filmu redatelja Antuna Vrdoljaka, "General", utjelovila Dunju Gotovinu, dogovorili smo snimanje u privatnom okruženju - na vježbanju s osobnom trenericom Anom Žigman.

Nakon što je rodila treće dijete, sinčića Jakova kojemu je devet mjeseci, 37-godišnja glumica Marijana Mikulić odlučila je što prije početi vježbati. Na to se nije tako brzo odvažila niti kad je rodila Ivana (10), niti kad je na svijet donijela Andriju (6).

Screenshot youtube

"Vidjela sam kud me odvelo to što nisam vježbala nakon prve dvije trudnoće. Počele su boljke s leđima zbog nošenja djece, a i koljeno mi zadaje probleme. Zato sam ovaj put, tri mjeseca nakon što sam rodila Jakova, odlučila početi jačati muskulaturu. Prijateljica mi je preporučila osobnu trenericu Anu Žigljen koja ima posebnu, multifunkcionalnu spravu kojom se istodobno jačaju svi mišići tijela. Ovaj način vježbanja specifičan je i po tome što je za kvalitetan, cjelovit trening dovoljno svega 40-ak minut", govori Marijana s kojom smo na treningu bili u Kinesis studiju Linea Alba. Usput nam je govorila o samim vježbama koje svima preporučuje, boljkama sa zdravljem, slobodnom vremenu kojeg gotovo i nema... a kakva je Marijana na trenizima otkrila nam je i njezina osobna trenerica Ana Žigman.

Linker
17. travanj 2024 17:46