Lucija Lugomer izlazak iz crkve
 Vedran Peteh
EKSKLUZIVNO

Bili smo na vjenčanju Lucije Lugomer! Blistala je u vjenčanici koju čini 30 metara ruskog satena

Ljubav koja je počela prije nešto manje od tri godine okrunjena je brakom: naš prvi plus-size model Lucija Lugomer udala se za poduzetnika Danijela Grlića u zagrebačkoj crkvi u kojoj su se prije 34 godine vjenčali njezini roditelji.

Ispred Crkve sv. Blaža u Zagrebu s nestrpljenjem se čekao dolazak mladenke: Lucija Lugomer (25) je na svoje vjenčanje stigla s kumom, dok ju je ispred čekao njezin otac Željko. Raskošna haljina odmah se našla u prvom planu: 30 metara ruskog bijelog satena i kristalna čipka ukrašena perlama obgrlili su Luciju, koja je za svoje vjenčanje željela naglasiti figuru - po kojoj je i postala poznata. Model je ona zamislila, a u djelo provela Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride.

Vedran Peteh
Mladenci izlaze iz crkve


Vedran Peteh
Lucija ponosno pokazuje prsten

- Vjenčanica mora biti srž osobnog stila svake mladenke, a ova je oličenje svega što vidim u Luciji: stav, snagu, eleganciju i ženstvenost - otkrila nam je Ivana koja je odjenula i mladoženju, poduzetnika Danijela Grlića (35).

Vedran Peteh
Lucija i Danijel blistaju od sreće

Otac Željko Lugomer Luciju je vodio do oltara, a pri tome oboje nisu mogli suspregnuti suze radosnice. Ispod dugačke haljine nazirale su se vjenčane cipele brenda Shoolala, ručno rađene u Italiji.

Na putovanje u jednom smjeru, kako piše na njihovoj pozivnici za vjenčanje, krenuli su okruženi najbližim prijateljima i obitelji. Oni su početku njihovog bračnog života posvjedočili u crkvi u kojoj su se prije više od tri desetljeća vjenčali njezin otac Željko i majka Duška, bez koje je ostala sa samo 11 godina. Lucija se pobrinula da kroz različite detalje i ona bude s njima na jedan od najvažnijih dana u životu: na slavlju ljubavi koja je započela u rujnu 2015., a trajat će - kako su se pred svima zavjetovali - do kraja života.

Vedran Peteh
Lucija Lugomer izlazak iz crkve


Vedran Peteh
Lucija i Danijel - poljubac pred crkvom

Sve detalje o vjenčanju prve hrvatske plus-size manekenke i njezinog partnera uz ekskluzivne fotografije sa svadbenog slavlja potražite u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 14. lipnja!

Vedran Peteh
Ponosni kumovi i presretni mladenci

Linker
14. travanj 2024 03:17