Žele pravdu

Bijesni fanovi pokrenuli peticiju protiv Amber Heard, žele je izbaciti iz Aquamana: Ona tvrdi da se vraća

Warner Bros izbacio je Johnnyja Deppa iz franšize ‘Čudesne zvijeri‘, jer nije uspio dokazati da nije zlostavljao bivšu suprugu. No, mnogi fanovi misle da je upravo ona zlostavljačica te da ju treba kazniti otkazom.

Nakon tri mjeseca mučnog sučeljavanja na sudu s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom, američka glumica Amber Heard nastavlja dalje sa svojom karijerom. Naime, Depp je izgubio sudsku parnicu protiv britanske tiskovine The Sun koja ga je optužila da je tukao bivšu suprugu.

Sud je rekao svoje: Johnny Depp izgubio u pravnoj bitci stoljeća, ostala mu etiketa zlostavljača

Čak ni nakon međusobnog optuživanja i iznošenja "prljavog rublja", Depp nije uspio dokazati da nije tukao i maltretirao bivšu suprugu, zbog čega će morati platiti poveći iznos za sudske troškove protiv News Group Newspapersa. Depp je tako dobio etiketu zlostavljača, a Heard je prikazana kao žrtva obiteljskog nasilja.

Zbog cijele situacije Deppova karijera je vrlo ugrožena jer su ga nedavno izbacili iz franšize "Čudesne zvijeri" u kojima je glumio zlog čarobnjaka Grindelwalda, što je on pokorno prihvatio, rekavši da poštuje odluku producenata, ali da će i dalje nastojati dokazati da nije zlostavljač.

Žele joj smjestiti otkaz

Tako misli i 1,4 milijuna ljudi koji su potpisali peticiju da Amber Heard dobije otkaz, odnosno da ju Warner Bros izbaci iz drugog nastavka Aquamana u kojem bi ponovno trebala glumiti s Jasonom Momoom. Međutim, Amber tvrdi da se ipak vraća u film.

"Iznimno sam uzbuđena zbog količine obožavatelja koje je 'Aquaman' stekao i što je pobuđeno toliko zanimanje za taj film. Jako sam zahvalna na tome, jedva čekam snimanje", izjavila je glumica.

image
Amber Heard i Johnny Depp dok su se još podnosili.
MARIA LAURA ANTONELLI/AGF/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

U peticiji se pak navodi da je upravo Heard prava zlostavljačica, a ne Depp. "Sustavno je nastojala uništiti Deppa u Hollywoodu, neprestano govoreći o lažnim incidentima u kojima je zapravo ona njega zlostavljala", stoji u peticiji na Change.org.

Podsjetimo, sudac Andrew George Lindsay Nicol donio je presudu nakon analize 14 incidenata koju je obrana navela, a tabloid The Sun objavio. Cijeli je slučaj temeljen na tome je li članak u The Sunu Deppa proglasio "mlatiteljem žene". Heard je između ostaloga otkrila da je Johnny bio stravično ljubomoran, pogotovo kad bi bio pijan, te da ju je optuživao za afere s njezinim glumačkim kolegama.


ČITAJTE I:

Prljavi veš leti na sve strane: Johnny optužio Amber da ga je varala s Leom, Channingom i Liamom

Linker
20. travanj 2024 08:48