GLUMAC

Biciklirao do mora! Janko Popović Volarić pohvalio se zavidnim sportskim pothvatom

Glumac je ovoga ljeta jako aktivan, a to dokazuje i fotografija s redateljem Neviom Marasovićem gdje su se njih dvojica pohvalila time da su biciklirali od Zagreba do Splita. No, s jednom objavom zabrinuo je svoje obožavatelje.

Pomutnju na društvenim mrežama ovih je dana napravio naš proslavljeni glumac Janko Popović Volarić. Na svome je Instagram profilu objavio fotografiju gdje pozira ispred zida na kojem stoji natpis: "ja sam od onih koji gube". Obožavateljima nije trebalo dugo da reagiraju na njegov virtualni istup.

"I kad gubiš znaj da si dobio", napisao je u komentaru jedan od njegovih pratitelja. I to je tek jedan u nizu ohrabrujućih komentara koje su mu pisali obožavatelji, a bilo je riječ i o njegovom sinu.

"Ne razmišljati tako. U životu ste postigli akademsko obrazovanje, radite svoj posao, plaćate račune svojim novcem, imate zdravog i lijepog sina koji je još k tome uspješan. Živi ste i zdravi", napisao mu je drugi obožavatelj. Na sve te komentare koji su pokušali utješati Janka, glumac nije ništa prokomenitrao. No, taj isti dan ipak nije bio toliko neutješan.

Objavio je fotografiju s redateljem i scenaristom Neviom Marasovićem. Dvojac je biciklirao od Zagreba do Splita, a Janko je napisao kako su kao biciklisti prošli 450 kilometara. Kolegica i glumica Daria Lorenci Flatz kroz šalu ih je pitala jesu li možda njihovi "suputnici" električni jer bi im se tako bitno olakšao put.

Čitajte i: Suradnja s ocem! Janko Popović Volarić i njegov sin David rade zajedno

U ožujku ove godine Janko se na društvenim mrežama pohvalio sa sinom Davidom. Između njih dvoje je 18 godina razlike, a ove godine odlučili su dijeliti set na snimanju serije Nove TV "Dar Mar". David u ulozi tonca, a Janko u ulozi policajca. Glumac je više puta rekao kako su on i sin zajedno odrasli.

Čitajte i: Janko, okreni glavu! Poznata glumica i bivša djevojka našeg zavodnika oduševila kombinacijama na Pula Film Festivalu

"Rano roditeljstvo ti prereže mladost i ono što ona prirodno nosi sa sobom, ali, s druge strane, nemjerljivo je ono što dobiješ zauzvrat. S jedne strane, sumanuto je u toj dobi imati dijete, ali opet, moj stari je, primjerice, u savršeno normalnim godinama dobio mene pa je bio očajan otac. Nikako nisam htio Davidu priuštiti svoje iskustvo", ispričao je prije nekoliko godina Janko za Gloriju.

Linker
07. travanj 2024 14:14