novi album nakon 6 godina

Beyonce se vraća: Novi senzacionalni editorijal za britanski Vogue neće se tako brzo zaboraviti

Na naslovnici britanskog izdanja Voguea pozira u crnom na konju s ekstravagantnom krunom od perja, a upečatljivu fotografiju potpisuje brazilski fotograf Rafael Pavarotti

Kad Beyonce pozira za Vogue, svaki put dokazuje da je modna kameleonka koja oblikuje trendove ostavljajući fanove bez riječi. Vrtoglavo podiže "letvicu" upečatljivim lookom i ostalima nameće svoj standard, čak i na snimanju za modnu Bibliju.

Malo je zvijezda koje mogu reći: "Želim jahati konja na coveru" i postići wow efekt za srpanjsku naslovnicu britanskog izdanja modnog magazina. Potpisuje ju briljantan, osebujan i stilski drzak brazilski fotograf Rafael Pavarotti, a kreativan spoj kraljice transformacije i umjetnika kojem ni nebo nije granica facama na modnoj sceni spustio je vilice do poda.

Budući da pjevačica i glumica modnim editorijalom za Vogue najavljuje novi album "Renaissance", koji izlazi 29. srpnja, te je prvi nakon šestogodišnje pauze, bilo je za očekivati da će tim povodom izazvati vatromet.

Čitajte i: Beyoncé otkrila kako se godinama bori s nesanicom, a progovorila i koje je posljedica slava ostavila na mentalno zdravlje

Beyonce u crnoj haljini (pomalo nalikuje na filmski kostim Kate Beckinsale u franšizi "Underworld") na konju najavljuje povratak vječnoj crnoj boji u predstojećoj modnoj sezoni. Njena veličanstvena, ekstravagantna kruna od perja naglašava njezinu čelnu poziciju u glazbenoj industriji: malo tko bi ju mogao nositi bolje od nje.

U drugom looku, mnogima je za oko zapao njen zlatni kaput Schiaparelli Haute Couture s ručno izvezenim šljokicama i Swarovski kristalima. Pritom nosi masivne, statement naučnicama koje potpisuje ista modna kuća. I kad smo već pomislili da će Beyonce do kraja editorijala ostati vjerna svim nijansama zlatne, vratila se crnom.

Naime, pozira na motociklu u kožnatoj jakni japanske dizajnerice Junye Watanabe, crnim wetlook tajicama brenda Commando i visokim čizmama s vrtoglavim platformama britansko-američkog modnog dizajnera Harrisa Reeda. Što još reći osim da se kraljica vratila? Novim albumom znakovitog naziva otkriva da i još uvijek polaže pravo na glazbeni tron.

Linker
25. travanj 2024 03:56