Magnet za poznate

Beyonce, Jay-Z, Bieberi, Beniffer... Slavne face na tribinama Super Bowla zasjenio kraljevski par

Britanski plemići nisu jedini poznati koji su došli pogledati Super Bowl na stadionu u Inglewoodu u Kaliforniji.

Engleski plemići uživali su u pravoj sportskoj nedjelji, brojni gledatelji tog američkog spektakla oduševili su se vidjevši da je princ Harry na tribinama, a društvo mu je pravila njegova rođakinja princeza Eugenie. Super Bowl je završnica doigravanja NFL-lige američkog nogometa, a vojvoda od Sussexa na stadion u Inglewood u Kaliforniji poveo je gošću, svoju omiljenu rodicu.

Harry se u Kaliforniju preselio sa suprugom Meghan Markle 2020. godine, za sada nigdje nije otkriveno za kog navijaju Sussexi Los Angeles Ramse ili Cincinnati Bengalse - ali Meghan je rođena i odrasla u LA-u.

Eugenie je u posjet bratiću došla iz svog doma u Windsoru gdje živi sa suprugom Jackom Brooksbankom i njihovim jednogodišnjim sinom Augustom, koji je nedavno proslavio svoj prvi rođendan.

Čvrsta veza

Eugenie ima čvrstu vezu s Harryjem i Meghan, osim slatkih posveta na društvenim mrežama prilikom rođenja djece koje si međusobno ostavljaju, mlađu generaciju članova britanske kraljevske obitelji veže i pravo prijateljstvo. Tako je Meghan u razgovoru s Oprah Winfrey otkrila da je Eugenie poznavala i prije nego je prohodala s Harryjem.

image

Jay-Z i Blue Ivy Carter utakmicu su gledali iz prvog reda.

UPI/PROFIMEDIA

No nisu Harry i Eugenie jedini poznati koji su došli pogledati Super Bowl na stadionu. Ovaj sportski događaj pravi je mamac za američke poznate. Beyoncé i Jay-Z počastili su svoju najstariju kći Blue Ivy i odveli je na Super Bowl 2022.

Čitajte i: Najbolji Super Bowl nastup ikad oduševio gledatelje, pogledajte legendarne hip hop uspješnice

image

Hailey i Justin Bieber

DDP USA/PROFIMEDIA

Justin Bieber i Hailey Baldwin podijelili su ložu s Kendall Jenner i njenim dečkom Devinom Bookerom. Kanye West umotao se u crno od glave do pete i pogledao utakmicu s dvoje najstarije djece North i Saintom.

Prije dvije godine Jennifer Lopez je zadivila svijet svojim nastupom na Super Bowlu, a sada je uživala iz gledališta zajedno s Benom Affleckom.

image

Reper Drake dolazi na stadion Sofi.

SPLASH/PROFIMEDIA

Glumac Dwayne "The Rock" Johnson također nije propustio ovaj spektakl, kao ni glazbenik Drake. Košarkaš LeBron James na trenutak je 'zamijenio' sportove i odgledao američki nogomet.

image

Mark Wahlberg

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I druge holivudske zvijezde obožavaju biti samo gledatelji, tako su na tribinama viđeni - Will Ferrell i Ryan Reynolds, Mark Wahlberg te Sean Penn.

image

Sean Penn

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Charlize Theron

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres nisu propustile ovo finale, kao ni pjevač Sawn Mendes i njegov kolega iz One Directiona Niall Horan. Glumice Charlize Theron i Rebel Wilson također su uživale u sportskom spektaklu.

image

Rebel Wilson opremila se za navijanje.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 08:42