beyonce.com
nove fotografije

Beyoncé objavila i ostatak sanjivog trudničkog editorijala

Voljeli njezinu glazbu ili ne, prvoj dami show businessa jedno treba priznati - sve što radi, radi u velikom stilu. Pa tako i trudnoću.

Nakon što je njezina objava na Instagramu kojom je služebno objavila vijest o drugoj trudnoći obišla svijet (i naravno, odmah postala najlajkanija fotografija u povijesti Instagrama), pop diva Beyoncé danas je, na svojoj službenoj stranici, objavila i ostatak bajkovitog trudničkog "editorijala". Inače poznata po tome da pobožno čuva svoj privtni život od očiju javnosti, ovog je puta - možda potaknuta hormonima - sa svijetom odlučila podijeliti brojne fotografije iz svojeg privatnog života.

Među njima se nalaze se i one s vjenčanja glazbenice i repera Jay Z-a, slika njezine majke Tine Knowles u trudnoći, preslatki portreti njezine 5-godišnje kćeri Blue Ivy kao i njihove zajedničke fotografije. U moru predivnih crtica iz njihovog obiteljskog života nalazi se i jedna fotografija snimljena u Hrvatskoj. Na našoj je obali, naime, začeto njihovo prvo dijete. Štoviše, mala Blue Ivy je počasna građanka Hvara jer je, navodno, ime dobila po drvetu koje raste upravo u tom gradu.

Osim što je sa svijetom podijelila sretnu vijest, Beyoncé je jučer objavila i novu kampanju za svoju modnu liniju Ivy Park. Slučajnost? Malo vjerojatno. No, zbog fantastičnih fotografija - a i zbog toga što će još dva njezina potomka uskoro kročiti planetom - može joj se oprostiti pametna poslovna odluka.

beyonce.com

Linker
18. travanj 2024 23:42