Poziv na kavu

Ben Affleck tražio djevojke na aplikaciji: Saznalo se kome se udvarao netom prije pomirbe s J.Lo

Glumčev predstavnik za odnose s javnošću rekao je da već nekoliko godina nije aktivan član aplikacije za dejtanje, dok zvijezda realityja tvrdi da joj je uletio neposredno prije pomirbe s Jennifer Lopez.

Iako je "Selling Sunset" gledan američki reality show o nadmetanju atraktivnih trgovaca nekretninama, još je zanimljiviju "predstavu" gledateljima priredila njegova zvijezda, Emma Hernan. Pričajući sa sudionicima pete sezone realityja, američka glumica u usponu pohvalila se u petoj epizodi da je na ekskluzivnoj aplikaciji za dejtanje, Raja, kliknula s Benom Affleckom, piše Today. Točnije, aplikacija ih je spojila kao perspektivan "match", a on joj se, navodno, javio. Vijest da joj je uletio preko aplikacije, obišla je svijet, a Emma Hernan toga je postala svjesna tek kad su predstavnike Netflixovog projekta "Selling Sunset" mediji zasuli upitima o dopisivanju s odnedavno sretno zaručenim holivudskim glumcem.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

SPLASH/PROFIMEDIA

Prema njezinim riječima to se dogodilo "neposredno prije" nego što se Ben Affleck prošle godine pomirio sa starom-novom zaručnicom Jennifer Lopezom: zgodnu plavušu navodno je pozvao na kavu. No Affleck je, svjestan da Jennifer puše na hladno zbog lošeg iskustava s bivšim, baseball zvijezdom Alexom Rodriguezom (koji ju je navodno varao), brže-bolje opovrgao bilo kakvu povezanost s Emmom.

Čitajte i: Kao ribe u vodi! J.Lo otkrila detalje romanične prosidbe: ‘Uhvatio me potpuno nespremnu‘

Deaktivirao je račun

"Raya je potvrdio da on već nekoliko godina nije aktivan član", rekao je predstavnik holivudske zvijezde za Today. No, interesantno je to da se taj komentar zapravo ne odnosi na tvrdnju Emma Hernan. O njoj nije rekao ništa. Pop diva koju je nedavno zaprosio s prstenom ukrašenim rijetkim, zelenim dijamantom, vjerojatno je podigla obrvu. Kad se radi o dejterima s Raje, gdje svoj match traže najveća imena zabavljačke industrije, opreza nikad dovoljno ...

Linker
15. siječanj 2023 02:39