BORBA S DEMONIMA

Ben Affleck svoje opijanje pripisao bivšoj ženi: ‘Spasila su me moja djeca i nova žena u mom životu‘

Glumac je 2018. otišao na rehabilitaciju od alkoholizma, a službeno se razveo s bivšom suprugom u lipnju 2015., samo jedan dan nakon njihove 10-godišnje godišnjice.

Filmska zvijezda Ben Affleck (49) je tijekom intervjua u televizijskom showu The Howard Stern rekao da se osjećao "zarobljenim" u braku s Jennifer Garner (49) i vjeruje da je upravo radi toga počeo piti. Također je priznao da je oklijevao oko ponovnog pokretanja svoje veze s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez (52), piše Daily Mail.

Govoreći o svom braku s bivšom suprugom, 49-godišnjak je rekao Howardu: "Vjerojatno bismo jedno drugom prerezali vratove, a uvjeren sam da bih i dalje pio", iskreno je progovorio glumac.

Ben je 2018. otišao na rehabilitaciju od alkoholizma, a službeno se razveo s bivšom suprugom u lipnju 2015., samo jedan dan nakon njihove 10-godišnje godišnjice. Par je u braku dobio troje djece: kćeri Violet (16) i Seraphinu Rose Elizabeth (12) te sina Samuela (9).

image

Ben Affleck s djecom Seraphinon, Samuelom i Violet

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jedan od razloga zašto sam počeo piti bio je zato što sam bio zarobljen" rekao je te dodao: "Mislio sam da ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan. I ono što sam činio svaku večer je bilo to da sam popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo da nije rješenje za naš brak".

"U konačnici, pokušavali smo jer smo imali djecu, ali oboje smo osjećali da ne želimo da naša djeca misle da ovako izgleda brak", rekao je.

Od tada, Ben je obnovio svoju romansu s Jennifer Lopez s kojom je bio zaručen prije nego što su prekinuli u siječnju 2004. godine.

Poznato nazvani "Bennifer", i Ben i Jen razumljivo izazivaju pomutnju kada su zajedno, ali glumac je priznao da je dvaput razmislio o romansi zbog utjecaja koji bi mogla imati na njegovu djecu.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

JANET GOUGH/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck prvi put komentirao obnovljenu romansu s Jennifer Lopez: 'To je najvažnija lekcija koju sam naučio'

Upitan je li pametno da je opet ušao u odnos s J Lo, Ben je rekao Howardu: "Moja odgovornost prema mojoj djeci je najveća odgovornost. Ne želim učiniti ništa što je bolno ili destruktivno za njih." te dodao: "Moj život utječe na njih. Njihova mama i ja smo slavne osobe. To je teško. To je križ koji treba nositi', rekao je radijskom voditelju.

Podsjetimo, glumac je već ranije govorio o svojoj borbi s ovisnošću o alkoholu: "Od dana kad sam shvatio što radim sebi i svojoj obitelji, kunem se Kristom, nisam htio ni jednom piti. Nisam izliječen. Nisam propovjednik, ali postoji sretan kraj ako stignete tamo".

Ben je ponovno počeo izlaziti s J. Lo u travnju nakon što je latino diva prekinula zaruke s poduzetnikom Alexom Rodriguezom.

Poznata pjevačica iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima trinaestogodišnje blizance Emme Maribel te Maximiliana Davida.

A da njegov intervju nije prošao nezapaženo, pokazali su odmah njegovi i pratitelji njegove bivše supruge. Glumca su tako na Twitteru napali zbog svaljivanja krivnje zbog alkoholizma na nesretni brak.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: 'Bennifer' u šetnji gradom: Zaljubljeni kao prvog dana

Jedan nezadovoljni obožavatelj na Twitteru je napisao: "@BenAffleck zvuči kao da okrivljuje svoju bivšu ženu za piće! Ološ!"

"Čak i ako je to rezultat nesretnog braka, zašto biste javno vukli svoju bivšu kroz blato i naizgled krivili tu situaciju za vlastite autodestruktivne izbore", stoji u drugoj objavi, dok treća objava glasi: "Ben Affleck opet potvrđuje... i dalje je najgori".

Linker
18. travanj 2024 15:10